Baleset-bűnügy

Kollégista lányokat zaklatott egy 44 éves bicskei pedofil

rtl.hurtl.hu

2024. március 17. 14:23

A bicskei férfi magát mutogatta egy lánykollégium előtt Nyíregyházán.

Bicskéről Nyíregyházára utazott egy 44 éves férfi február vége felé, hogy egy lánykollégium ablakai előtt mutogassa magát a lakóknak. A férfi be is világított az ablakokon, hogy biztosan észrevegyék szemérmetlen magatartását.

A történtekről a Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője azt mondta az ATV-nek: „Ezt követően két hét múlva újra megjelent ugyanennél a kollégiumnál és hasonló módszerrel hívta fel magára a lányok figyelmét, majd amikor a lányok kinéztek, akkor újra szeméremsértő módon mutogatta magát nemi vágyának kiélése érdekében”.

A férfi maga vallotta be, hogy Budapesten is viselkedett már hasonlóan. Az ATV által megkérdezett ügyvéd szerint ez abban az esetben is bűncselekménynek minősül, ha nem történt fizikai érintkezés. Azt mondta:

„Ennek a szankciója több lehet. Vétségi kategóriára tekintettel pénzbüntetés, közérdekű munka, felfüggesztett szabadságvesztés. Valamint nagy valószínűséggel valamilyen kezelés vagy terápia is szükséges lehet az elkövető esetében, mint ahogy a nemi erkölcs elleni bűncselekmények elkövetőinél lenni szokott”.

Bicskén pedig maga K. Endre okozott nemrégiben kisebb jelenetet: a helyi Egészségház előtt beletolatott a Gulyáságyú Média tudósítóinak autójába, valamint kiütötte a mikrofont a tudósítójuk kezéből. A lap egyébként azért ment Bicskére, hogy megkérdezze K. Endrét arról, hogy mit akart a bicskei pedofilügy korábbi áldozatától, akit a Házon kívül rejtett kamerás felvételei alapján megpróbált megkörnyékezni.


Nyitókép: Rendőrség / ATV

#Baleset-bűnügy#bicske#nyíregyháza#pedofil#kiskorú#kollégium#lány#letartóztatás#ügyészség

Címlapról ajánljuk