Baleset-bűnügy

Beleesett egy furcsa gödörbe, meghalt a tengerparton egy fiatal férfi

rtl.hurtl.hu

2023. december 8. 15:54

 Az ausztrál férfi egy tengerparti kempingben beleesett egy gödörbe, amelyet állítólag egy disznó megsütéséhez ástak.

Maga alá temetett a homok egy ausztrál férfit, miután beleesett egy mély gödörbe. A férfi nem sokkal később életét vesztette – közölték a helyi hatóságok.

A BBC cikke szerint az incidens Ausztráliában, a queenslandi Bribie-sziget egyik tengerparti kempingjében történt. A 23 éves Josh Taylor szombaton a kemping területén beleesett egy gödörbe, amelyet állítólag egy disznó megsütéséhez ástak.

A helyi média beszámolója szerint körülbelül 15 emberre volt szükség ahhoz, hogy kiszabadítsák, majd vadőröknek kellett megkezdeniük az újraélesztését, amíg a mentők a helyszínre nem érkeztek. A fiatal férfit nem sokkal később kórházba szállították, de csütörtökön belehalt sérüléseibe. Taylor családjának támogatására adománygyűjtés indult, eddig több mint 65 ezer ausztrál dollárral segítették ki őket.

A hatóságok még vizsgálják a haláleset körülményeit, további információkat egyelőre nem közöltek a szerencsétlenségről. A queenslandi rendőrség közleményében azt írta, hogy számos személyről tudnak, aki jelen volt a szerencsétlenségnél, de még nem hallgatták ki őket.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Baleset-bűnügy#homok#ausztrál férfi#ausztrália#kemping

Címlapról ajánljuk