Külföld

Autóbalesetben meghalt egy 8 éves kisfiú az apjával, négy nappal anyja halála után

rtl.hurtl.hu

2024. április 17. 11:06

Négy nappal azután, hogy édesanyja meghalt rákban, autóbaleset áldozata lett egy nyolcéves fiú Ausztráliában. Az autót úgy tudni, hogy édesapja vezette. 

Autóbalesetben meghalt egy nyolcéves ausztrál kisfiú, négy nappal azután, hogy rákbeteg édesanyja az életét vesztette – írta a news.com.au. Az ausztrál lap információi szerint az autót a fiú édesapja vezette, aki szintén a helyszínen meghalt.

A baleset a Melbourne-től 125 kilométerre található Trafalgar városában történt, helyi idő szerint vasárnap este. Az autó, amiben a fiú ült, egy teherautóval ütközött. A teherautó sofőrjét nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A család egyik barátja számolt be arról, hogy Harley Smith édesanyja Amy Galea négy nappal korábban halt bele rákbetegségébe, négy héttel azután, hogy a 39 éves nőt negyedik stádiumú rákkal diagnosztizálták. Az eseményektől „Amy családja teljesen összetört” – írta Galea a GoFundMe adománygyűjtő oldalon, ahol a temetés költségeire kezdett el pénzt gyűjteni.

Az adománygyűjtő oldalon a nő csak az anya és a fiú temetésére kezdett el gyűjteni adományokat, a leírásban az apáról nem tesz említést. A nő nem akart nyilatkozni, amikor a news.com.au megkereste az esettel kapcsolatban.

A helyi rendőrség a lapnak elmondta, hogy hivatalosan még nem azonosították a balesetben elhunyt gyermeket és a sofőrt, és csak annyit közöltek, hogy még vizsgálják a baleset pontos körülményeit. A lap közölte, hogy a rendőrségi szóvivő nem nyilatkozott arról, vizsgálják-e, hogy az apa szándékosan vezette-e neki autóját a teherautónak.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: GoFundMe

#Külföld#autóbaleset#ütközés#ausztrália#rák#édesanya#kisfiú#édesapa

Címlapról ajánljuk