Baleset-bűnügy

Több autós is áthajtott egy holttesten az M6-os autópályán

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 6:22

Egy egyelőre ismeretlen személy holttestét találták meg az M6-oson. A holttesten több jármű is áthajtott, mire rátaláltak, a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben.

Egy ismeretlen személy holttestét találták meg kedd éjjel fél egy körül az M6-os autópályán, Tolna térségében a 142-es kilométerszelvénynél. A holttesten több jármű is áthajtott, mielőtt megtalálták – írja a police.hu

Mint írják, a baleset miatt teljes útlezárás van érvényben, az érintett helyszínén a szemle ideje alatt – rendőri irányítás mellett – az autópálya műszaki sávján haladhat a forgalom. Az áldozatról egyelőre nem tudni többet. Az Útinform arról ír, hogy még reggel 6 órakor áll a forgalom a baleset miatt az M6-oson a Budapest felé vezető oldalon az M9-es csomópontban, a járműveket a csomópontban az autópálya műszaki sávjára terelték ki.

Májusban az M0-ás autóúton gázoltak el egy 92 éves román férfit. Az idős embert először egy kisbusz gázolta el, majd több tucat kocsi is áthajtott rajta. Az esetről az RTL Híradó is készített riportot:


Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#halálos gázolás#m6-os autópálya#útlezárás#halálos baleset

Címlapról ajánljuk