Baleset-bűnügy

„Most minden nagyon ellenem esküdött” – mondta a halála előtt az elhunyt magyar milliárdos

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 12. 8:38

G. Zoltán, a váratlanul elhunyt milliárdos a barátai szerint a halála előtt komorabbá, magába fordulóbbá vált. 

„Most minden nagyon ellenem esküdött” – mondta halála előtt három nappal egy barátjának az a G. Zoltán, aki a Margit hídról ugrott a Dunába augusztus 1-jén, és napokkal később találták meg a holttestét a Kopaszi-gátnál

A Blikk cikke szerint a fővárosi éjszakai élet népszerű figurája élete utolsó időszakában komorabbá, magába fordulóbbá vált. A tragédia után Range Roverét megtalálták a Margit híd pesti hidfőjénél.

A barátai közül egyikük annak a véleményének adott hangot, hogy kételkedik abban, hogy a férfi öngyilkos lett. Azt mondta a fiatal modell, hogy G. Zoltán „rendkívül igényes volt, imádta a ruháit, véleményem szerint 

sosem ugrott volna a koszos Dunába. Egyébként tudott úszni, Balatonon nőtt fel, heti szinten járt úszni, edzeni. Kizárt, hogy ez legyen az igazság, mint amit közöltek róla.

A lap szerint nem volt közeli hozzátartozója az elhunyt milliárdosnak, így jelenleg senki nem tudja, ki és hol temeti majd el.

Az is nagy kérdés, mi lesz G. Zoltán vagyonával. A befektetéseiből fényűző jövedelmet és szép vagyont összegyűjtő üzletembernek ugyanis felesége, gyereke, testvére nincs, szülei elhunytak. Lehet, hogy a milliárdok – örökös híján – az államra szállnak majd – olvasható a cikkben.

G. Zoltán a várnegyedben üzemeltetett egy művészeti galériát, illetve belsőépítészként is dolgozott, korábban pedig gyertyaöntő üzeme is volt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Nyitókép: MTVA/Bizományosi/Jászai Csaba.

#Baleset-bűnügy#g. zoltán#öngyilkosság#duna#margit híd

Címlapról ajánljuk