Baleset-bűnügy

Őszes hajú holttestet találtak a Dunában a Kopaszigátnál

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 8. 12:00

A rendőrség közleménye megjegyzi, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos lehet az augusztus 1-jén a Margit hídról a vízbe ugrott G.Z.-vel.

2023. augusztus 7-én Budapesten a Dunában találtak egy férfi holttestet. A rendőrség közleménye szerint a férfi testmagassága 176-180 cm, őszes barna hajú, barna szemű, fekete bőrkabátot, szürke pólót és kék farmert viselt. 

A rendőrség felhívása szerint a férfit 9 óra 50 perckor a Duna 1643.5 folyamkilométerénél vették észre. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság (DVRK) munkatársai végül a XI. kerületnél, a Kopaszi-gátnál tudták kiemelni a vízből.

Azt írják, hogy a helyszíni szemle során nem tudták megállapítani a személyazonosságát, ugyanakkor a rendőrség közleménye megjegyzi, hogy az ismeretlen személyazonosságú holttest azonos lehet 2023. augusztus 1-jén a Margit hídról a vízbe ugrott G.Z.-vel.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Vízimadarak a Lágymányosi-öböl vizén és hétvégi kirándulók a Kopaszi-gát földnyelvén, késő őszi időjárásban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

#Baleset-bűnügy#holttest#duna#megtalál#kopaszi-gát

Címlapról ajánljuk