Baleset-bűnügy

12 éven keresztül tartotta fogságban és kínozta feleségét egy férfi

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 7. 19:33

A német férfi 12 éven át fogva tartotta és kínozta feleségét, a rendőrség hétfő hajnalban vette őrizetbe. Az 53 éves nőt soványan, kopaszra nyírt fejjel, meztelenül, törött lábakkal és ujjakkal találták meg a lakásban. 

Letartóztattak Franciaországban egy német állampolgárságú férfit, aki 12 éven keresztül fogva tartotta és kínozta feleségét – adta hírül az MTI.

A Le Républicain Lorrain című napilap információi szerint az 55 éves férfi a francia-német határon fekvő kisvárosban, Forbachban élt az ugyancsak német származású feleségével, akit a lakásuk egyik vasráccsal lezárt szobájában tartott fogva.

A nőnek valahogyan sikerült telefonhoz jutnia, majd vasárnap este segítséget kérnie a wiesbadeni német rendőrségtől, akik azután értesítették a francia kollégáikat. A férfit a metzi rendőrség egyik akciócsoportjának hétfő hajnalban sikerült őrizetbe vennie.

Az 53 éves nőt soványan, kopaszra nyírt fejjel, meztelenül, törött lábakkal és ujjakkal találták meg a lakásban, állítása szerint 2011 óta raboskodott. 

A nyomozás még zajlik, a férj ellen erőszakos fogvatartás, kínzás és nemi erőszak gyanújával emelhetnek majd vádat. Az RMC rádióállomás információi szerint találtak a lakásban egy kínzópadot és egy naplót is, amelyben a férfi dokumentálta a fogvatartás alatt történteket, beleérve azt is, hogy mikor adott enni a nőnek.

Nyitókép: Pexels.com

#Baleset-bűnügy#feleség#fogvatartás#kínzás#őrizetbe vétel

Címlapról ajánljuk