Baleset-bűnügy

Fél év után kiengedték a börtönből Herczeg Zoltán divattervezőt, házi őrizetben van, nyomkövetővel a lábán

rtl.hurtl.hu

2023. április 20. 15:25

Még októberben tartóztatták le drogkereskedelem gyanúja miatt.

Fél év után kiengedték a rácsok mögül Herczeg Zoltán divattervezőt, akit egy másik férfival együtt drogkereskedelemmel vádoltak meg. A 24.hu most azt írja, hogy augusztus 20-ig nyomkövetős bűnügyi felügyeletbe helyezte őket az ügyészség.

Szabó József, a Fővárosi Törvényszék szóvivője azt mondta: „Mind a két gyanúsított csak külön engedéllyel hagyhatja el az otthonát. Hogy ne tudjanak összebeszélni ezért hetente egyszer, két különböző időpontban hagyhatják el a lakásukat azért, hogy biztosítsák a mindennapi életükhöz szükséges feltételeket”.

A két férfit még október 21-én tartóztatták le. Egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másik férfinál pedig körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, az elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

Herczeg párja, Mariann azt nyilatkozta nemrég: „Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz, és átölelhetem”.

Az ügyről korábban az RTL Híradó is készített riportot:


Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#herczeg zoltán#divattervező#börtön#szabadláb#nyomkövető

Címlapról ajánljuk