Baleset-bűnügy

Zombinak hitte gyermekeit a világvége-hívő anyuka, ezért ölte meg őket

rtl.hurtl.hu

2023. április 14. 11:03

A nő 16 éves lányának és 7 éves örökbefogadott fiának maradványait a férje kertjében elásva találták meg. A családtagjait kiirtó szektás házaspár zombinak tarthatta gyermekeit, akikről le kell mosni a gonosz szellemeket. 

Zombinak tarthatta saját gyermekeit a világvége-hívő anyuka, ezért ölhette meg őket – állítja a volt legközelebbi barátnője annak a kegyetlen nőnek, aki kiirtotta családtagjait.

A Metro.co.uk cikke szerint 2023-ban folytatódnak a tárgyalások annak a nőnek az ügyében, akit az Egyesült Államokban csak „ítéletnap anya” néven tartanak számon. Lory Vallow először negyedik férjével végezhetett, majd miután össze házasodott a világvége-próféciakönyveket író Chad Daybellel, a gyanú szerint gyermekeivel is.

Jézus Krisztus második eljövetelére készülve 2020 júniusában Vallow 16 éves lányát, és 7 éves örökbefogadott fiát ölhették meg. Az ítéletnap anya gyilkossági perének negyedik, csütörtöki tárgyalásán korábbi legjobb barátnője, Melanie Gibb tanúskodott. Az esküdtek meghallgattak egy 2019. decemberi telefonbeszélgetést, amelyben Gibb aggodalmát fejezte ki a párnak a gyermekek eltűnése körül.

A házaspár azt állította a beszélgetésben, hogy a gyermekek zombik, akikről le kell mosni a gonosz szellemeket, ezért ölhették meg őket.

Mint kiderült, Vallow azt hazudta a rendőrségnek, hogy az örökbefogadott fia Gibb felügyelete alatt állt. Néhány hónappal később a kisfiú holttestét a testvére maradványai mellett elásva találták meg a férje hátsó kertjében, az apokalipszishívő házaspár ellen azóta tart a bírósági eljárás.  

Nyitókép: Pixabay

#Baleset-bűnügy#zombi#gyermek#gyilkosság#világvége#hívő#házaspár

Címlapról ajánljuk