Baleset-bűnügy

25 év fegyházat kapott a Deák téri kettős gyilkosság elkövetője

rtl.hurtl.hu

2024. április 29. 10:38

Cs. Krisztián négy éve késelt halálra két embert.

25 év fegyházbüntetést és 10 év közügyektől eltiltásra ítélték Cs. Krisztiánt, aki négy éve halálra késelt két embert a Deák Ferenc téren. A másodrendű vádlottat 7 év 6 hónap fegyházra és 6 év közügyekről eltiltásra, míg a harmadrendű vádlottat 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyekről eltiltásra ítélték, számolt be a Telex.

Az események az Erzsébet tér gördeszkapályán zajlottak, ahol egy lopás miatt kialakult konfliktus miatt Cs. Krisztián a másik embercsapat egyik tagját, a 16 éves Lászlót mellkason szúrta, a másodrendű vádlott, J. Marcell pedig többször fejbe rúgta. Cs. Krisztián ezután még egy másik személyt is megkéselt, mindkét áldozata életét vesztette.

Az események után a vádlottak bíróság elé kerültek, és Krisztiánt 25 év börtönre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélték, míg társait kisebb büntetésekre ítélték. A tárgyalás során mindhárom vádlott sajnálatát fejezte ki az általuk okozott tragédia miatt, de a harmadrendű vádlott a védekezés során hangsúlyozta, hogy csupán próbálta megvédeni az ikertestvérét, a másodrendű vádlottat, és csak rosszkor volt rossz helyen.

A felkavaró kettős gyilkossággal az RTL Híradója is foglalkozott korábban:


Nyitókép: RTL

#Baleset-bűnügy#cs. krisztián#deák tér#gyilkosság#25 év#fegyház#büntetés

Címlapról ajánljuk