Baleset-bűnügy

Szamurájkardal akarta elzavarni a társasjátékozó fiatalokat egy férfi

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 10:01

A brüsszeli összetűzés során a csoport egyik tagja megpróbálta elvenni a katanát, azonban a családapa fia megpróbálta visszaszerezni, végül mindketten megsérültek.

Szamurájkardal esett neki egy családapa a háza előtt Monopolyzó fiataloknak Brüsszelben – számolt be az esetről a belga La Libre Belgique alapján a Metro.co.uk.

Bár a társasjáték-partik nem mindig felhőtlenek, azért ritkán fordul elő, hogy testi sértéssel végződik egy éjszaka. Múlt vasárnap reggel a lakók egy brüsszeli utcában arra ébredtek, hogy a lakásuk előtti járdán vérfoltos Monopoly-kártyák hevernek, miután hajnalban dulakodás tört ki.

A világklasszis társassal egy négyfős csoport játszott a járdán, azonban a játék hevében felébresztették az egyik bentlakó családot. Kezdetben az apuka és fia csak egy bottal lépett ki az ajtón, és távozásra szólította a fiatalokat.

Amikor a dolgok elmérgesedtek a felek közt, a férfi állítólag visszament a lákásába, majd egy japán szamurájkarddal tért vissza.

Ez nem túl meglepő módon csak fokozta az indulatokat. Az összetűzés során a csoport egyik tagja megpróbálta elvenni a katanát, azonban a férfi fia megpróbálta visszaszerezni, végül pedig mindketten megsérültek.

A kiérkező rendőrök mindkettőjüket letartóztatták, majd kórházba vitték őket. A Monopoly-játékost vasárnap este küldték haza a kórházból, a rendőrség azóta szabadon engedte. A családapa fia azonban a jelentések szerint kritikus állapotban van, mert a szamurájkard az egyik artériáját találhatta el.

 

#Baleset-bűnügy#monopoly#szamurájkard#katana#családapa#rátámadt#fiatalok#társasjáték

Címlapról ajánljuk