Baleset-bűnügy

Fejlevágással fenyegette a szomszédját a veszprémi láncfűrészes

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 20:31

Az esti fúrást-faragást akarta megtorolni a szomszéd. Most felfegyverkezve elkövetett garázdaság és zaklatás miatt felelhet.

Egy veszprémi férfi hívta a rendőröket péntek este, hogy egy számára ismeretlen személy nem sokkal korábban azzal fenyegette meg, hogy levágja a fejét láncfűrésszel – számolt be a police.hu hétfőn.

A férfi nem a levegőbe beszélt, mert volt nála egy láncfűrész, és a fenyegetésének úgy adott nyomatékot, hogy beindította, és többször a sértett felé suhintott vele.

A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a feltételezett elkövetőt, méghozzá a szomszéd lakásban. Elfogták, és előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A 31 éves férfi a kihallgatáson arról beszélt, hogy körülbelül két éve hallgatja esténként, hogy a szomszédja szerszámgépekkel dolgozik. Ezúttal elege lett belőle, majd a tárolóból elővette a saját motoros láncfűrészét, és átment vele hozzá.

A férfival szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Nyitókép: A láncfűrész. Fotó: police.hu.

#Baleset-bűnügy#szomszéd#láncfűrész#garázdaság

Címlapról ajánljuk