Baleset-bűnügy

„Lélegzik?” Eszméletét vesztette a terhes nő a taxiban, rendőri felvezetéssel rohantak a kórházba

rtl.hurtl.hu

2022. január 17. 6:43

A nő és párja annyira hálás volt a taxisnak, hogy egészségesen megszületett gyermeküknek ő lett a keresztapja.  Az esetről a taxis videót készített. 

Rendőri felvezetéssel kísértek a kórházig egy taxit Budapesten, miután a járműben rosszul lett és eszméletét vesztette egy ötödik hónapban járó terhes nő, aki a párjával együtt éppen kivizsgálásra indult egy kórházba. Az esetről videót készített a taxis, amit vasárnap hozott nyilvánosságra a Bp-i Autósok Közössége.

A lap cikke szerint az eset még júniusban történt.  A csak keresztneveiken említett szülők, Hanna és Ricsi Csepelre rendelt autót, aminek sofőrje, Lány Róbert azonnal a rendőrség segítségét kérte, amikor a terhes nő elájult. Végül rendőri felvezetéssel mentek el egészen a  kistarcsai Flór Ferenc kórházig. 

Az esetről készült videón hallani, ahogy a sofőr egy ponton aggódva kérdezi Ricsitől:

Lélegzik?


A pár végül időben eljutott a kórházba, ahol ellátták a nőt, aki a Bp-i Autósok cikke szerint tavaly októberben egészséges kifiút hozott a világra. A szülők a taxis iránti érzett hálából a Róbert nevet adták második névnek a gyermeküknek, akinek még a keresztapja is a taxis lett. A keresztelőt a hétvégén tartották.

Nyitókép: YouTube/Bp-i Autósok Közössége

 

#Baleset-bűnügy#Belföld#taxis#terhes nő#rendőri felvezetés#rendőrség#budapest

Címlapról ajánljuk