Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban: száműzték Nagy Zsoltot, Szalay Bence megzsarolt egy játékost, Solti Ádámot pedig élve eltemették

rtl.hurtl.hu

2023. november 24. 20:20

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legújabb részében elkaptak egy gyilkost, ezért Szalay Bencének meg kellett zsarolnia egy játékost, hogy legyen egy új társa. A próbatételen a hírességek többsége kódokat gyűjtött, hármukat – köztük Solti Ádám – viszont koporsóba zárták.

„Nem volt más lehetőség” – Szalay Bence megvádolta gyilkostársát, Nagy Zsoltot 


Miután Szalay Bence elfogadta Nagy Zsolt meghívását a gyilkosok közé, a fiatal színész nem esett ki az ártatlan szerepkörből, és igyekezett még inkább a többi híresség bizalmába férkőzni. Annak érdekében, hogy ez így is maradjon, Bence meggyanúsította gyilkostársát a kerekasztal ceremónián.

Nádai Anikó meggyanúsította Gyenesei Leilát: „Miért voltál olyan jókedvű?” 


A kerekasztal ceremónián Nádai Anikó megkérdezte dr. Gyenesei Leilát, hogy az ártatlan Tóth Szabi kiszavazása után miért érezhette azt rajta, hogy nem érintette meg. A műsorvezetőnek ez gyanúsnak tűnt, Leila viszont nem értette, hogy miért dobta be emiatt a nevét.

„Jól levágtatok, szép munka” – újabb gyilkost kaptak el a krimi-reality játékosai 


Miután mindenki megosztotta játékostársaival a gyilkosokról alkotott elméleteit, eljött a szavazás ideje. Az áldozat Tóth Szabi száműzése után az ártatlanok ezúttal sikerrel jártak: kitalálták, ki lehet az egyik gyilkos.

Így reagált Szalay Bence, miután társaival száműzték gyilkostársát 


„Még jó színész se tudok lenni” – kezdte Nagy Zsolt, miután beállt az igazság körébe, majd bevallotta, hogy ő volt a gyilkos. Mindenki felugrott a kerekasztal körül örömében, Szalay Bence viszont ennél többet is tett.

„Ez a gyilkos retteg” – Mohai Tamás tudtán kívül épp az áruló Szalay Bence előtt fedte fel tervét 


Mohai Tamás szerette volna minél hamarabb lebuktatni az egyetlen megmaradt gyilkost. Ennek érdekében el is kezdett ötletelni szövetségeseivel, akik között Szalay Bence is ott ült, aki gyilkosként végighallgatta, milyen vallatási technikákkal akarja lebuktatni a barátja.

Szalay Bence új gyilkosjelöltre csapott le zsaroló levelével 


Miután Nagy Zsoltot száműzték, Szalay Bence egyedül maradt. A szabályok szerint azonban ilyen esetben új társat kell keresnie zsarolás útján. Ha kiszemeltje elfogadja az ajánlatát, akkor újra ölhetnek, viszont elutasítás esetén a jelölt azonnal kiesik a játékból.

„Örülnék, ha nem jönne” – Visváder Tamás és Horváth Éva konfliktusa tovább gyűrűzött 


Visváder Tamás biztos volt benne, hogy ha Horváth Éva túléli az éjszakát, akkor utána őt gyanúsítja majd. Amikor leültek beszélgetni, Éva előadta, hogy mi alapján gondolja azt, hogy Tomi gyilkos lett.

„Rohadékok” – a gyilkosok meglepték legújabb áldozatukat 


„Szerinted melyik gyilkossággal tudnánk elterelni a figyelmet rólunk?” – tette fel kérdését Szalay Bence társának, Törőcsik Daninak. Az árulók több nevet is bedobtak, akiknek a halálával biztonságban maradhatnak, végül elődjeik egyik korábbi taktikáját vették elő, amikor meghozták döntésüket.

„Nagyon kivoltam” – Solti Ádámnak gyermekkori traumájával kellett szembenéznie, amikor koporsóba zárták 


Újabb próbatétel várt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban játékosaira. Voltak, akiknek rejtélyeket megoldva kellett kódokat gyűjteniük, három hírességnek viszont be kellett vállalnia, hogy koporsóba fektetik, majd el is temetik. Nyáry Luca és Törőcsik Dani mellett Solti Ádám vállalkozott a feladatra. A színésznek azonban gyermekkori félelmével kellett szembenéznie a föld alatt.

Miről is szól Az Árulók? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz. Ha pedig elakadtál a nyomozásban és szeretnéd átismételni a szabályokat, akkor kattints ide!

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#összefoglaló#5. rész#nagy zsolt#kiesés#száműzés#szalay bence#zsarolás#gyilkos#törőcsik dani#solti ádám#koporsó#temetés

Címlapról ajánljuk