Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Tapasztó Orsi keresztülhúzta a gyilkosok számításait, Mohai Tamás az utolsó pillanatban menekült meg

rtl.hurtl.hu

2023. december 1. 20:15

Miközben Mohai Tamás a női játékosok érzelmeire próbált hatni, hogy játékban maradhasson, Tapasztó Orsi kincset érő ereklyére bukkant a fegyvertárban. Ezek után a kerekasztal ceremónia során gyilkosra bukkantak az ártatlanok. 

„Belém szeretett” – Mohai Tamás szerenádot adott Szabados Áginak


Mohai Tamás új taktikát vetett be, hogy a többi játékos bizalmába férkőzzön. „Mindent megpróbálok, amit eddig nem próbáltam” – a színész ezúttal a női játékosok szívét célozta meg, amikor leült a zongora mellé.

A játék legújabb áldozata üzenetet küldött gyilkosainak


Az árulók egyöntetű döntés alapján választották ki következő áldozatukat. A levél címzettje, miután szembesült azzal, hogy el kell hagynia a játékot, üzent az árulóknak.

„Mindjárt sírva fakadok” – a hírességek egy logikai találós kérdésre keresték a megoldást


Árpa Attila ezúttal egy logikai feladvánnyal várta a hírességeket a próbatétel során. A játékosoknak egy csónakkal kellett átszállítaniuk egy áldozatot, egy gyilkost és egy nyomozót a túlsó szigetre, mindezt úgy, hogy a gyilkos és az áldozat, illetve a nyomozó és a gyilkos semmilyen körülmények között nem tartózkodhattak egyszerre egy parton. A találós kérdés megizzasztotta a játékosokat, valaki közülük pedig a vízben végezte.

„Azért ciki, mert mindenki másnak sikerült” – az egyik híresség elbukott a próbatétel során


A hírességeknek ezúttal egy logikai feladványt kellett megoldaniuk a próbatétel során. A tét most is óriási volt, ugyanis a nyertesek egy olyan jutalomban részesültek, amire a játék során eddig nem volt példa. A rejtvény azonban feladta a leckét a játékosoknak.

„Elképesztő az a harc, amit ő lenyom” – Mohai Tamás minden erejével próbált a többiek bizalmába férkőzni


Mohai Tamás számára egyértelművé vált, hogy az egyetlen esélye a játékban maradásra, ha bebizonyítja ártatlanságát a többieknek. A színész minden játékost félrehívott és egyesével próbálta meggyőzni őket a saját igazáról.

„Az egyetlen esélyem, hogy megszerezzem a tőrt” – egy híresség kivételével minden játékos beléphetett a fegyvertárba


Miután a próbatétel során Szabados Ágin kívül mindenkinek sikerült teljesítenie a logikai feladványt, Nádai Anikó, Mohai Tamás, Tapasztó Orsi és Törőcsik Dani is beléphetett a fegyvertárba. Az egyikőjük egy tőr tulajdonosa lett, ami teljesen felforgathatja a játék menetét.

„A megérzéseimre hallgatok” – Tapasztó Orsi az utolsó pillanatban változtatta meg a szavazatát


Mohai Tamás már több napja próbálja meggyőzni játékostársait az ártatlansáságról, azonban egészen a kerekasztal szertartásig ez nem sikerült neki. Tapasztó Orsitól számított rá a legkevésbé, hogy megvédi, mégis így történt. Ezek után már csak az volt a kérdés: ki lett még Mohánál is gyanúsabb Orsi szemében?

„Ha végiggondoljátok, akkor összeáll az egész” – Törőcsik Dani egy tökéletesen felépített teóriával vádolta meg az egyik játékost


Miután az egyik híresség az utolsó pillanatban megváltoztatta a véleményét, és Nádai Anikót vádolta meg, Törőcsik Dani rögtön a gyilkostársa védelmére kelt. Dani azonban ahelyett, hogy a műsorvezető ártatlanságát kezdte volna bizonygatni, a saját fegyverét fordította az Anikót meggyanúsító játékos ellen.

„Nagyon remélem, hogy tényleg gyilkos vagy” – újabb hírességet száműztek a kastélyból


A kerekasztal körül kirobbanó parázs viták, és több felmerülő név után a hírességeknek egy nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk. Az eszükre vagy a megérzéseikre hallgassanak?

„Hatalmas teher került le a vállamról” – újabb gyilkos búcsúzott a játéktól


Tapasztó Orsi megérzését követve az utolsó pillanatban összefogtak az ártatlanok, és sikerült gyilkost találniuk a kerekasztal ceremónián. Az áruló búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek.

Ez történt eddig Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban előző részeiben:

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#nádai anikó#11. rész#összefoglaló#kerekasztal ceremónia#nyomozás#tőr#pajzs#fegyvertár#szerenád

Címlapról ajánljuk