Activity

Horváth Tamás majdnem villantott a TikTokon, Járai Máté pedig mindenkinek műfogakat osztott az Activityben

rtl.hurtl.hu

2023. június 30. 21:25

Az Activityben a hírességek furcsa szexpózokról elmélkedtek, Kamarás Norbi családalapítási vágyairól mesélt, és közben a sikítások sem maradhattak el, hiszen újra előkerült a titokzatos doboz.

Az Activity pénteki adásában Horváth Tamás, Tóth Zolkó, Dobó Ági, Dobos Evelin, Kamarás Norbi és Kármán Odett játszottak az 5 millió forintos nyereményért, Járai Máté pedig újra játékmesterként vezette a műsort.

Mielőtt belelendültek volna a játékokba, Kamarás Norbi levezette, hogy mit szeretnének venni Odettel, ha sikerül hazavinniük egy kis pénzt. Fejtegetése végén azt is elárulta, hogy ha minden a helyére kerül a házukban, akkor egy baba is szerepel a tervei között. Vajon mit szólt ehhez szerelme?


Járai Máté ezek után Horváth Tamásra és a TikTok videóira terelte a szót. Az énekes mindenkit meglepett, amikor bevallotta, hogy kicsit sem ért a posztolgatáshoz, így a TikTokról sem tudja, hogyan működik. Ennek köszönhetően egy meztelen, éneklős videója majdnem kikerült az oldalára.


A bemelegítő beszélgetéseket követően eljött a játékok ideje is, amelyek közül az egyik a Kufirka elnevezést kapta, amelyben minden párosnak egy szexpózt kellett megfejtenie rajz alapján. Kamarás Norbi megpróbált elébe menni a problémának, és mielőtt Odett rajzolni kezdett volna, bekérdezett?

Így már csináltuk?


Az este utolsó kihívásában a párosok egy-egy tagja műfogsort tett a szájába, és így kellett körülírniuk a feladványokat. A vicces pillanatok közepette kiderült, hogy Kamarás Norbinak még jól jöhet a pótfog, mert a sajátját még nem volt pénze megcsináltatni, így bármikor kieshet a szájából.

#Activity#rtl#járai máté#dobó ági#dobos evelin#kamarás norbi#kármán odett#horváth tamás#tóth zolkó

Címlapról ajánljuk