Videó

Videó: emberekre döntött egy 30 méteres óriásplakátot a vihar, 14-en meghaltak

rtl.hurtl.hu

2024. május 14. 8:30

Összesen 14 ember meghalt és 74 másik megsérült, miután Mumbaiban egy hatalmas vasból készült reklámtábla összeomlott a várost sújtó viharos szél és esőzések miatt – jelentette a helyi média kedden. 

Az eset a város Ghatkopar negyedében történt hétfőn. Helyi jelentések szerint még több áldozat lehet a 100 láb – több mint 30 méter – magas reklámtábla alatt, amely a Cheddanagar csomópontnál lévő benzinkútra omlott, csapdába ejtve járműveket és embereket. A helyi katasztrófavédelem darukat és gázvágókat vetett be, hogy elvágják a vasállványzatot, és kihozzák a bent rekedt embereket.

A város egész területéről több olyan esetet jelentettek, amikor fákat és hirdetőtáblákat döntött ki a vihar, és emiatt emberek sérültek meg.

A porvihar miatt a mumbai repülőtéren ideiglenesen felfüggesztették a le- és felszállásokat. Az erős széllel kísért heves esőzések miatt a vonatközlekedés is érintett volt. A metróközlekedést felfüggesztették az Aarey és Andheri East metróállomások között, miután az erős szél miatt egy hirdetőtábla a felsővezetékre zuhant.

#Videó#vihar#india#mumbai#reklámtábla#összeomlott#áldozatok#halálos

Címlapról ajánljuk