Bulvár

Fordulat: Tápai Szabina és Kucsera Gábor mégis egy párt alkot

rtl.hurtl.hu

2024. május 17. 7:35

Tápai Szabina és Kucsera Gábor mindent megbeszélt, még a megcsalásokat is, hogy őszintén tudjanak új fejezetet kezdeni.

Újra egy párt alkot Tápai Szabina és Kucsera Gábor, írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, Tápai Szabina 2023 februárjában bejelentette, hogy Kucsera Gáborral vége a kapcsolatuknak, a párosról azonban nemrég elterjedt a hír, hogy újra együtt vannak, ezért az rtl.hu megkereste őket, hogy igazak-e a pletykák. Kucsera áprilisban az rtl.hu kérdésére kijelentette:

Nem, nem vagyunk újra együtt Szabinával.

Kucsera még azt is hozzátette, hogy nem érti, hogyan kerülhet egy összeollózott kép teljesen alaptalan információkkal egy magazin címlapjára. Tápai Szabina pedig arról beszélt, hogy nem tud róla, hogy újra együtt lenne Kucsera Gáborral, és őt is meglepte, hogy címlapra kerültek.

A Blikk azonban most arról ír, hogy a két volt sportoló, az egykori kézilabdázó és a világbajnok kajakos kibékültek, amiről ők maguk számoltak be a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor legfrissebb adásában.

Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani 

– mondták el közösen az adásban. Tápai Szabina elárulta, mindent megbeszéltek egymással, még a megcsalásokat is, hogy őszintén tudjanak új fejezetet kezdeni.

Tápai Szabina 2015-ben a Fókusznak arról beszélt, Kucserával tudatosan odafigyelnek, hogy kettesben is el tudjanak tölteni egy kis időt. Házasságukban ekkor még csak az elhidegülésnek a gondolata sem merült fel, úgy érezték, az ő életükben kisfiuk érkezése csak tovább erősítette a köztük lévő köteléket. 

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#tápai szabina#kucsera gábor#hajdú péter#szakítás#kibékülés

Címlapról ajánljuk