Bulvár

Rejtélyes betegséggel küzd a Família Kft. nagypapája

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 14. 6:46

Baranyi László 96 évesen folyamatos harcot vív az időskorral. 

Folyamatos csatákat vívok az öregkorral, hol itt fáj, hol ott fáj, de soha nem adom fel!

– így adott helyzetjelentést Baranyi László, a Família Kft. egykori nagypapája a Blikknek. A 96 éves, Gobbi Hilda-díjas színművészt 2022-ben baleset érte otthonában: elesett, és gerincsérülést szenvedett, épp csak hogy be nem tört a feje. Tavaly kisebb sztrókon is átesett, és saját szükségleteinek ellátása sem megy úgy már, mint régen. Erről humorát nem feledve így beszélt a Blikknek:

Mostanában jár hozzánk például egy úgynevezett fürdetőasszony. Egy hatvan év körüli, tündéri hölgy, aki Klárit, a feleségemet és engem is megfürdet. Eleinte zavarban voltam, s azt mondtam neki, de hát hol van a fürdőnadrágom, azt azért csak felvenném… Mire ő szigorú arccal azt válaszolta: de Laci bácsi, nem a Palatinusra megyünk, nekem itt ne szégyenlősködjön…!

Baranyi László már nagyon várja hogy a nyarat ábrahámhegyi kis nyaralójában tölthesse, ugyanakkor tart is a nagy melegtől, mert újabban egy furcsa, megmagyarázhatatlan betegség kínozza:

Folyamatosan izzadok, éjszakánként szinte ömlik, szakad rólam a víz. Megpróbáltam én mindent, bevettem amit kellett, távol tartottam magamtól ami káros, de mindhiába. Ez az átkozott izzadás nem múlik.

Öreg napjait unokája, a 20 éves Kamilla aranyozza be. A kommunikáció szakos lány tíz éve elvesztette az apját is, így már csak a nagyszülei maradtak neki, mesélt a családi tragédiáról az idős színész. A lány rendszeresen látogatja Baranyit és feleségét: 

Ez a gyönyörű leányzó mindig azt kérdezi tőlünk, mit hozzon nekünk, én pedig azt válaszolom: magadat. Hiszen a szeretetnél, amit tőled kapunk, nem adhatsz többet.

Baranyi László pár éve az RTL Reggeliben is megünnepelte 90. születésnapját:

#Bulvár#Família Kft.#Baranyi László#egészség#család#betegség#Életmód

Címlapról ajánljuk