Bulvár

Járai Máté elárulta, mire tanította meg a biszexualitása

rtl.hurtl.hu

2022. március 12. 12:02

Coming outjának motivációról írt az Instagarmon Járai Máté színész-műsorvezető, aki egy tévéműsorban beszélt arról, hogy biszexuális.

Úgy véli, a közvélemény szemében nem jöhetett ki jól a dologból, hiszen

ha elmondom ŐSZINTÉN, akkor azt mondják „magánügy”, ha nem beszélek róla, akkor meg azt: „hazudik”, tehát nem dönthetek jól, én mégis megpróbáltam: maximális őszinteséggel beszéltem az életem minden területéről.

Járai Máté az RTL Klub Nyerő Páros című realityjének szereplőjeként lett országosan ismert, és már akkor nagy port vert fel azzal, amikor feleségével arról beszéltek a műsorban, hogy jól működő nyitott házasságban élnek.


„Hiszem, hogy közszereplőként vannak kötelességeim! Én lennék a legboldogabb, ha ez nem lenne téma, de amíg ezért megbélyegeznek, kirekesztenek embereket, ki kell állnom, mert akkor a következőnek egy fokkal könnyebb lesz! Kiállok a nyilvánosság elé, csakúgy, ahogy a szüleim elé anno, csak történt egy fordulat, beleszerettem valakibe, aki történetesen egy lány volt” – írja most Járai.

„Minden nehézségem megtanított valamire, a szüleim alkoholizmusa a toleranciára és arra, csak magamra számíthatok, a 2019-es összeomlásom arra, ha nem vagyok önazonos a testem beteggé tesz, a nyitott házasságom arra, hogy létezik feltétel nélküli szeretet, hogy az tesz boldoggá, ha a másik felemnek semmiről nem kell lemondania miattam,

a biszexualitasom pedig arra, számomra nincs NŐ és FÉRFI, EMBER van! Köszönöm mindenkinek,aki velem marad, aki pedig nem tud tolerálni, elfogadni, ahhoz nincs közöm.  

– üzeni a Reggeli műsorvezetője, aki a vasárnapi Portréban bővebben is beszél majd a fent említett összeomlásáról, és arról is, hogyan vesztette el karácsonykor az édesanyját, és miért lesz ezt nagyon nehéz feldolgoznia. A beszélgetés írott változatát itt lehet elolvasni.

 

#Bulvár#járai máté#járai kíra#biszexualitás#coming out

Címlapról ajánljuk