Belföld

A CÖF egyik alapítója szerint így kell harcolni Magyar Péter ellen

rtl.hurtl.hu

2024. május 13. 12:49

A recept tartalmaz sorosozást is.

Fricz Tamás, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) egyik alapítója, a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikkében új irányt javasol a kormány és a hozzá közel álló kiadványok kommunikációjában Magyar Péterrel kapcsolatban. Fricz szerint a korábbi lejárató kampányok nem hozták a várt eredményt, ezért változtatni kell a módszereken.

Fricz szerint ki kell deríteni, hogy Magyar Péter hogyan kapcsolódik az Egyesült Államokhoz, a nagykövetséghez, a demokratákhoz és Soros Györgyhöz, majd ezekről konkrét tényeket kell szolgáltatni a nyilvánosságnak.

Fricz szerint fontos lenne elérni, hogy a választók úgy gondolják, Magyar Péter sem több és jobb, mint más ellenzéki politikusok, így „ugyanolyan hazaárulónak tekintenék”. Emellett javasolja a Mi Hazánk által tematizált „WHO-s összeesküvés-elmélet” felhasználását a kormány kommunikációjában, és azt írja, hogy szükség lenne a WHO-ból való esetleges kilépés megfontolására a nemzeti szuverenitás és egészségünk védelme érdekében. Azt gondolja, hogy egy ilyen „kurucos, nemzeti cselekedet” után a választópolgárok ismét magasra emelnék a Fidesz–KDNP-t.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#orbán viktor#sorosozás#mi hazánk#cöf#magyar péter

Címlapról ajánljuk