X-Faktor

Csobot Adél lesz az X-Faktor új mentora

rtl.hurtl.hu

2021. május 6. 20:15

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellé az X-Faktor 10. évadába új női mentor érkezik.

Csobot Adélt kérték fel, hogy Dallos Bogitól vegye át a stafétabotot az X-Faktorban, ugyanis Bogi úgy döntött, hogy a jövőben a zenei karrierjére és egyéb feladataira szeretne koncentrálni, ezért lemondott mentorszékéről. Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti már várják, hogy megkezdjék a munkát új társukkal, aki hatalmas lelkesedéssel áll a feladat előtt és izgalommal várja, hogy a mentorszékből figyelje azokat, akik életük nagy lehetősége előtt állnak. Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az Élő Show-ban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott. Végül 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentorként segítheti majd a jelentkezőket.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra és nagyon boldoggá tesz, hogy egy ilyen fontos feladatban is kipróbálhatom magam. Ugyanakkor tudom és hiszem, hogy komoly súlya van, milyen döntéseket hoz az ember. Emiatt nem tagadom, hogy van bennem egy nagyon nagy izgalom is!” – mosolygott Adél.

 

Verebély Marcell a műsor kreatív producere úgy gondolja, a változtatások jót tesznek a műsornak:

„Évről évre szeretünk újítást vinni az X-Faktor évadokba, volt, hogy a műsorvezető változott, volt, hogy új zsűritag jött és a műsorban is folyamatosan vezettünk be változtatásokat. Mivel idén a 10. jubileumi évad jön, ismét újítottunk, szükség volt új műsorvezetőre és mentorra. Olyan szakembert kerestünk, aki régóta kapcsolódik az X-Faktorhoz és a karrierje is innen indult, ezért esett a választásunk Adélra” – magyarázta Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.
 


Dallos Bogi, a 2019-es évad női mentora búcsúzik az X-Faktortól:

“Nagyon izgalmas feladat volt, hogy az X-Faktor mentorcsapat részese lehettem és sokat tanultam belőle. A jövőben a lemezem munkálataira és az új vállalkozásunkra fókuszálok. Hasonló sikereket kívánok az új csapatnak” – mondta az énekesnő.

 

Puskás Peti, az X-Faktor mentora boldogan emlékszik vissza arra az időszakra, amit Bogi mellett tölthetett a mentorpultban:

„Sajnálom, hogy Bogival nem fogunk együtt dolgozni a műsorban, hiszen innen indult a kapcsolatunk, de szerencsére azóta még több dolog köt össze bennünket és nagyon boldog vagyok. Adéllal régóta ismerjük egymást, várom a közös munkát, izgalmas jubileumi évad lesz!” - mondta Puskás Peti.


Bár az X-Faktor castingjai már javában zajlanak, még mindig várják a jelentkezőket, akik egyénileg vagy csapatban, a mentorok előtt bizonyíthatják tehetségüket. Csobot Adél, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti izgatottan várja, milyen élményeket és tehetségeket tartogat számukra a 2021-es évad. 

#X-Faktor#rtl#RTL Klub#x-faktor 2021#mentor#csobot adél

Címlapról ajánljuk