Videó

Utoljára gyermekei köszöntek el az 57 évesen elhunyt Bajor Imrétől

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 22. 14:23

Bajor Imre, a színész, humorista hosszan tartó betegség után 57 éves korában, 2014. augusztus 6-án halt meg. Bajor Imre halálhíre mindenkit megrázott. Betegsége nyílt titok volt, kollégái tudták, hogy nagy a baj – és később a lapok is írtak róla. Felesége, Ildikó beszélt arról, a színésznek agydaganata van.

Bár a színész egész életében rettegett a kórháztól, barátai rávették, hogy kezeltesse magát. Amikor kiderült, hogy daganata olyan helyen van, amit nem lehet műteni, még Kínába is elutazott a gyógyulás reményében. Hiába röppent fel időről időre az a hír, hogy állapota javul, barátai tudták, hogy ez nem igaz. A színész imádott élni, és végig hitt abban, hogy jobban lesz. Az őt látogatóktól pedig azt kérte, ne is említsék a betegségét.

Mindene volt a szórakoztatás, a közönség szeretete és a barátaié. Lámpaláza volt minden fellépése előtt, mégis rengeteget dolgozott. Mielőtt anyagi gondjai támadtak és megrendült az egészsége, megkapta a Karinthy-gyűrűt, a Bonbon-díjat, a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét is. 

Ő volt Oli úr, Palika, a Gyula, meg az Ottó. A Tóth Ottó.

Utolsó útjára több mint ezren kísérték Bajor Imrét, aki hossza tartó betegség után 57 éves hunyt el 2014. augusztus 6-án. A Farkasréti temető Makovecz termében családja, barátai, színházi, tévés, filmes kollégák és több száz rajongója búcsúztatta augusztus 22-én.

Hozzászólna?

 

#Videó#bajor imre#elhunyt#temetés#színész#humorista#Belföld

Címlapról ajánljuk