Videó

Erős Antónia nem vásárol ruhát egy esemény kedvéért, Opitz Barbi pedig szereti, ha passzol a párjához – a Joy-gálán felmértük a celebek öltözködési szokásait

rtl.hurtl.huJuhász FlóraJuhász FlóraSzalai RolandSzalai Roland

2023. június 16. 18:51

A Joy Social Media Award gála dresszkódja a „touch of glitter” volt, amit a sztárok igyekeztek tartani, bár nem mindenkihez állt közel a csillogás. Felmértük, hogy a celebek mennyire környezettudatosak, ha az öltözködésről van szó, és arról is megkérdeztük őket, hogy szerintük kinek az szettje volt a legjobb az eseményen.

Másik videónkban a gála résztvevői – Schumacher Vanda, Sáfrány Emese, Papp Zsombor, B. Nagy Réka, Szabados Ágnes és Stumpf Patrik – saját szerepükről vallottak, egyebek mellett azt mondták, a celebeknek jobb példát kellene mutatniuk:


Ha érdekelnek a díjátadón megjelent sztárok legjobb szettjei, nézd végig a galériát:


Az online világ legnagyobb hatású csillagai már hetedik alkalommal gyűltek össze a JOY Social Media Award gáláján. A közönség és a szakmai zsűri döntésének köszönhetően a díjazottak közt szerepel többek közt Erős Antónia és Szellő István párosa, Szabados Ági, Tóth Andi, Lakatos Levente és Sydney van den Bosch is.

#Videó#erős antónia#joy social media award#környezettudatosság#outfit#frohner fecó#lakatos levente#sáfrány emese#papp zsombor#opitz barbi#mihályfi luca#b. nagy réka#stumpf patrik#nyári dia

Címlapról ajánljuk