ValóVilág

VV Rico kiélvezte, hogy egyedüli fiú maradt, VV Kriszti pedig popsit villantott

rtl.hurtl.hu

2023. február 26. 22:22

Kialakult a legjobb öt játékos névsora és VV Rico nagy örömére egy egész „háreme” van most a villában. Mutatjuk, mi minden történt a Párbaj napján.

Minden villalakó eltölthetett egy búcsúebédet a választott párbajozóval, hogy kibeszéljék az elmúlt időszakot és felkészüljenek az esti megmérettetésre.

Hogy lehet ilyen rendetlen egy nő?

– tette fel a kérdést VV Melina, aki még a Párbaj előtt gyorsan kibeszélte VV Krisztit.

VV Reni és VV Ákos megbeszélték, hogy egyikük sem tökéletes, VV Márió és VV Kriszti rájöttek, hogy mennyi jó a villában és VV Rico és VV Melina közösen vörösboros kóláztak. 

Nem akartam megint sírni

– búcsúztak a villalakók a Párbajozóktól

VV Lissza rákötötte a bugyiját egy macira és odaadta VV Máriónak. A lány a bugyit befújta parfümmel és a pasijára bízta, hogy segítse őt a Párbajon.

„Mindenre számítottam, csak erre nem” – mondta VV Lissza, aki nagyon csalódott volt, amiért kiesett szerelme, VV Márió. Ákos és Márió kiesése miatt Kriszti és Lissza sírva, Reni és Rico vigyorogva fogadta a Párbajról visszatért Melinát.

Ilyet még nem éreztem

– VV Lissza sírva vallotta be, hogy mennyire hiányzik neki VV Márió.

A villalakók az este végén az ebédlőasztálnál beszélték meg, hogy ki milyen esélyekkel fut neki az utolsó hétnek. A párbeszédet Rico természetesen végig böfögte, még azután is, hogy a többiek elmondták, hogy undorítóan viselkedett.

„Megláttam egy hófehér bomba segget” – VV Rico lerántotta a lepedőt VV Krisztiről. Ezt azért tette, mert teljesen felspanolta magát attól, hogy ő az évad legjobb fiújátékosa. Mostantól már csak arra vár, hogy a versenyben maradt négy lánytól teljes ellátást kapjon.

 

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#összefoglaló#cikk#vv rico#top5

Címlapról ajánljuk