ValóVilág

VV Rico megcsókolta VV Lissza melleit, majd megkérte, hogy pisilje le VV Renit

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 22:20

Kígyók, krokodilok és csúszómászók lepték el a villát, VV Barna és VV Melina kapcsolatra egyre inkább csak mélyül, a Kihívás után pedig hatalmas bulit csaptak a villalakók.

Hatalmas sikítással indult a nap a ValóVilág villájában, ugyanis egy rejtélyes alak jelent meg a luxusbörtönben. A fekete ruhába öltözött, maszk mögé bújt férfi mindenféle hüllőt és csúszómászót rakott a villalakók testére, akiknek énekelve kellett helytállniuk.


Eldöntötték a villalakók azt is, hogy kit támogatnak a Párbajon. Szokás szerint minden villalakó egy videóüzenetben érvelt amellett, hogy VV Barnát vagy VV Lisszát támogatja-e a ValóVilág következő Párbaján. Természetesen több döntés is nagy fordulatot tartogatott, VV Melina például VV Barnához kopogtatott be.

Lisszának szüksége van erre a párbajra 

– mondta VV Barna a Kihívás után.


Folytatódott a két villalakó, Barna és Melina románca is, ugyanis már nem elsőnek töltötték együtt az estét. VV Barna meglepően nyilatkozott arról, hogy VV Melina nem utasította vissza a „simogatást és a kiskifli nagykiflit” sem.


Megjelent a #mirőlbesz? Villa Híradó második adása is, melynek házigazdái ezúttal, Reni és Ákos voltak, akik nem fogták vissza magukat: egyből kivesézték Barna és Melina kibontakozóban lévő kapcsolatát a Villa Híradó legújabb adásában.

A Kiválasztás után hatalmas bulit csaptak a villalakók, ahol némi alkohol elfogyasztása után mindenki levetkőzte a gátlásait.

De rég csókoltam csöcsöket

– mondta VV Rico, miután megpuszilta VV Lissza melleit.

És egy ideig úgy tűnt, hogy a Kiválasztás utáni partinak Lissza és Barna lesz a főszereplője, de hamar kiderült mindenki számára, hogy ez nem marad így sokáig. Az üvegezés során ugyanis Rico olyan kérést intézett Reni és Lissza felé, ami sokaknál kiverte a biztosítékot: megkérte a lányokat, hogy pisiljék le egymást.

#ValóVilág#valóvilág11#vv11#11. évad#vv rico#pisi#üvegezés#vicces#összefoglaló

Címlapról ajánljuk