UEFA

Frankfurt-West Ham és Marseille-Feyenoord élőben az RTL Most+-on!

rtl.hurtl.hu

2022. május 4. 9:43

Csütörtökön megtudjuk, hogy a 2021/22-es szezonban kik játszhatják az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga döntőjét. Az RTL Most+-on 21 órától élőben közvetítjük a Frankfurt – West Ham EL-összecsapást és a Konferencia Ligából a Marseille – Feyenoord találkozót. Mindkét párharc odavágóján szoros eredmény született, így komoly izgalmak várhatók. Tartsanak velünk!

Frankfurt – West Ham United: május 5. csütörtök, 21:00; RTL Most+

Nehezített helyzetből várják az angolok a visszavágót, miután az UEFA Európa Liga elődöntőjének első mérkőzésén idegenben 2-1-re nyert ellenük a Frankfurt. Knauff már az első percben megszerezte a vendégeknek a vezetést, amire Antonio ugyan még válaszolt, de Kamada 54. perces találata eldöntötte a meccset. A West Hamnek így idegenben, egygólos hátrányból kell kiharcolnia a továbbjutást.

Az összecsapást a Frankfurt stadionban rendezik; Jesús Gil Manzano spanyol játékvezető fújja majd a sípot, akinek segítői honfitársai, Diego Barbero és Ángel Nevado lesznek.

Olympique de Marseille – Feyenoord: május 5. csütörtök, 21:00; RTL Most+

Ha csak fele olyan izgalmas lesz a két együttes második összecsapása, mint az első volt, már jól járnak a szurkolók. Az odavágón öt találat is született, végül a Feyenoord örülhetett a 3-2-es végeredménynek. A hollandok így egygólos előnnyel utaznak Marseille-be, ahol a tét az UEFA Európa Konferencia Liga fináléja lesz.  

A találkozót a Stade de Marseille-ben rendezik, a meccsen svájci bírói gárda működik közre; Sandro Schärer játékvezető munkáját honfitársai, Stephane De Almeida és Bekim Zogaj segítik.

Glasgow Rangers – RB Leipzig: RTL Most+

Egygólos előnyből várhatja Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig a glasgow-i visszavágót. Az első meccsen a németek Angelino hajrában szerzett találatával győztek 1-0-ra. A csütörtöki találkozón portugál játékvezetők bíráskodnak majd. Az UEFA Európa Liga-elődöntőt nem sokkal a lefújást követően máris visszanézhetik az RTL Most+ felületén!

AS Roma – Leicester UEFA Európa Konferencia Liga elődöntő-visszavágó csütörtökön 20 óra 45 perctől élőben az RTL+-on! A meccsek utáni összefoglalónkban elhozzuk majd Önöknek a játéknap legszebb és legérdekesebb pillanatait is. Emellett prémium online felületünkön, az RTL Most+-on az Európa Liga és a Konferencia Liga további mérkőzéseit is közvetítjük, szurkoljanak velünk!

A képek forrása: uefa.com

#UEFA#Sport#frankfurt#west ham#feyenoord#marseille

Címlapról ajánljuk