UEFA

Kiderült, kik Szoboszlai legjobb haverjai a Liverpoolban

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 2. 16:46

A magyar csatár Mohamed Salah-val és Trent Alexander-Arnolddal jön ki a legjobban.

A Rousing The Kop vette észre a Magyar Labdarúgó Szövetség nemrég közzétett videójában, hogy Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar középpályása egyebek mellett beszélt arról is, hogy kik a legjobb haverjai az angol csapatban.

A 23 éves futballista, a magyar válogatott csapatkapitánya tavaly szerződött a Premier League-ben szereplő Liverpoolhoz, ahol támadó középpályásként lép pályára. A nemzetközileg is elismert Szoboszlai játékát dinamikusnak és gólerősnek tartják, azt hangsúlyozva, hogy a magyar futballista egyben remek csapatjátékos is, a Liverpool egyik karizmatikus, magabiztos, iránymutató kulcsfigurája.

Ez utóbbinak köszönhető talán, hogy már két nagyon jó barátja is van a Liverpool csapatában: az egyiptomi Mohamed Salah és brit Trent Alexander-Arnold.


Az MLSZ félórás portréfilmjében Szoboszlai arról beszélt, hogy sokat jelentett neki, hogy volt egy tapasztalt, idősebb liverpooli játékos, aki segített neki eligazodni a pályán és a pályán kívüli dolgokban is, így az elején Trent Alexander-Arnolddal jött ki a legjobban, majd az idő múlásával Mohamed Salah lett a másik legjobb barátja. De amúgy mindenkivel jóban van, szerencsére elég összetartó a csapat.

Lovas Rozi, a Gólkirályság színésznője az RTL Fókusznak arról beszélt, hogy ő a sorozat forgatása miatt kezdett el tudatosan meccseket nézni és elárulta, hogy egy focistát követ csak napi szinten, és ő nem más, mint Szoboszlai Dominik:


Nyitókép: Trent Alexander-Arnold, Szoboszlai Dominik és Mohamed Salah az Atalantaelleni Európa Liga negyeddöntő előtt, 2024. április 18-án – Fotó: Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images

#UEFA#Sport#futball#liverpool#szoboszlai dominik

Címlapról ajánljuk