UEFA

Nem bírtak egymással a felek

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 16:14

Már a fináléba kerülés a tét az UEFA Európa Ligában és az UEFA Európa Konferencia Ligában. Utóbbiban a Leicester és az AS Roma találkozott egymással, és mivel az elődöntő első összecsapásán 1-1-es döntetlen született, így a visszavágón dől majd el, ki lehet ott május 25-én a tiranai döntőben. A május 5-i meccset az RTL+-on 20:45-től élőben közvetítjük!

Leicester City FC – AS Roma: 1-1

Még minden kérdés nyitott a Leicester és az AS Roma párharcában, hiszen egyik fél sem várhatja előnyből a csütörtöki visszavágót.

A vezetést a vendégegyüttes szerezte meg a 15. percben. A támadás a baloldalról indult, Zalewski villámgyorsan robogott végig a pályán, majd a védőket becsapva tökéletes passzt adott Pellegrininek, a csapatkapitány pedig nem hibázott.

A Leicester egyenlítő találatára egészen a mérkőzés 67. percéig kellett várni. A baloldalról, majdnem az alapvonalról érkező labdába a kapu előtti keveredésben végül Mancini ért bele olyan szerencsétlenül, hogy az a saját hálójába pattant.

Az összecsapáson több gól már nem esett, így 1-1-es eredménnyel utazik a Leicester a Stadio Olimpicóba. És bár a hazai pálya előnye az olaszok mellett áll, de a látottak alapján az angoloknak is minden esélyük megvan a győzelemre és ezáltal a döntőbe jutásra. Kiélezett csata várható, a találkozót csütörtökön 20:45-től az RTL+-on élőben közvetítjük!

AS Roma – Leicester UEFA Európa Konferencia Liga elődöntő-visszavágó csütörtökön 20 óra 45 perctől élőben az RTL+-on! Az összecsapások utáni összefoglalónkban elhozzuk majd Önöknek a játéknap legszebb és legérdekesebb pillanatait is. Emellett prémium online felületünkön, az RTL Most+-on az Európa Liga és a Konferencia Liga további mérkőzéseit is közvetítjük, szurkoljanak velünk legközelebb is!

A képek forrása: uefa.com

#UEFA#Sport#meccs#európa liga#európa konferencia liga

Címlapról ajánljuk