Tudomány-Tech

Visszaszerezte a Facebook-oldalát a gödöllői Fidesz, ezentúl máshová kell menni pornóért

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 13:21

Talán Mága Zoltán ellopott Facebook-oldalának ügyében is van remény?

Visszakapta a gödöllői Fidesz a Facebook-oldalát, számoltak be róla ma délután. Azt írták, hogy politikai motivációt sejtenek a támadás hátterében, amiről mi is beszámoltunk: „Mindazok, akik eddig az áldozat szerepében tetszelegtek, december 23-án bizonyították, hogy nem válogatnak az eszközökben, ha a hatalom a tét. A támadások politikai motiváltsága számunkra nem kérdés”.

Hozzátették: „a nyomozóhatóság irányába feljelentéssel éltünk, hogy az elkövetők az igazságszolgáltatás előtt is felelhessenek. A Facebook hosszú hetek után mutatott arra érdemi hajlandóságot, hogy a bűncselekmény elkövetői által közölt tartalmakat érdemben vizsgálja, a Gödöllői Fidesz Facebook-oldalt pedig visszaadja tulajdonosának”.

A gödőllői Fidesz Facebook-oldalának pornóval való teleszemetelése nem az egyetlen hasonló ügy volt, amiről az rtl.hu beszámolt az ünnepi időszakban. Azt is megírtuk, hogy nagyjából fél éve meghökkentő tartalmak követik egymást Mága Zoltán Facebook-oldalán. A hegedűművészt ért kár millió forintokban mérhető, ráadásul sokan azt hiszik, ő maga osztja meg a röhejes hülyeségeket, vagy eladta az oldalt. A Facebook nemhogy nem segítőkész, de még rá is tett egy lapáttal a zenész hányattatásaira. Mága nekünk  mondta el, mit gondol a hónapok óta megoldatlan ügyről.


Nyitókép: Facebook / Képernyőkép

#Tudomány-Tech#gödöllő#fidesz#facebook#lopás#oldal#hacker

Címlapról ajánljuk