Tudomány-Tech

Önt is zombivá változtatta tegnap este az 5G és a covid elleni oltás?

Mohos MátéMohos Máté

2023. október 5. 14:35

Aki nem áramtalanított pontosan este kilenckor, annak a testében az 5G aktiválta az oltással bejuttatott Marburg-vírust, amelynek következtében milliók, milliárdok változtak zombivá. Ez biztos, mert még a Facebookon is figyelmeztettek.

Óriási érzelmi hullámvasút volt ez a hét a coviddal kapcsolatos különböző érdekes összeseküvés-elméletekben hívők számára: először megkapta valami svéd dinamitos díját Karikó Katalin beépített ügynök, tegnap este pedig a háttérhatalom az 5G segítségével aktiválta az emberekbe a covidoltással eljuttatott Marburg-vírust, amelynek következtében azok zombikká változtak.

A vírust aktiváló jelet az USA beoltottjainak küldték ki egy telefonos értesítés formájában, amely látszólag a vészhelyzetben hívható hatóságokra hívta fel a figyelmet, aki viszont követi a QAnon (még élő) influenszereit, tudja, hogy nem erről van szó.

A Rolling Stone szerint az összeesküvés-elmélet a Telegramról indult, de a Facebookon, a Twitteren, és a TikTokon is terjedni kezdett. A Facebookon szörfözve olyan magyar oldalakat is találtunk, amelyek ezt a konteót terjesztették. Volt, aki ki is számolta, hogy helyi idő tegnap szerint este történt a vírus aktiválása.

„Àldàs mindenki akihez eljut21 òrakko mindent àramtalanitsatok” – írta Mezei Rozsa nevű felhasználó. A Marburg-vírus egy ebolához hasonló kór, manapság leginkább Afrikában szokta felütni a fejét. Semmi köze a covidhoz, vagy az az elleni védőoltásokhoz.


Nyitókép: Getty Images

#Tudomány-Tech#covid#konteó#zombi#vírus#oltás#5g#qanon

Címlapról ajánljuk