Survivor

Párbajoztak, szembenéztek gyermekkori traumáikkal, és vízesés alatt lakomáztak a Survivor túlélői

rtl.hurtl.hu

2023. november 14. 21:55

Simon Attila és Korábián Tamás párbajon csaptak össze a továbbjutásért. A Törzsi Tanács után azonban nem sokáig pihentek a versenyzők, egy Védettségi játékon kellett átküzdeniük magukat, hogy utána Joe meglepje őket egy kiruccanással.

„Gyerekek, elrontottam” – Simi és Tomi párbajon csaptak össze a továbbjutásért 


A Survivor legutóbbi Törzsi Tanácsán Simon Attila és Korábián Tamás ugyanannyi szavazatot kaptak társaiktól, így párbajozniuk kellett.  Ezúttal tűzrakás volt a feladat, és az juthatott tovább a top 5-be, akinek a lángok hamarabb elszakították a kötelét.

„Erősebbek maradhattunk volna” – Kori megbánta, hogy átverték a szövetségesüket 


Miután a Törzsi Tanácson elvesztették Simon Attilát, Kiss Viki és Tomán Kornél leültek és átbeszélték, hogy milyen érzések kavarognak bennük szövetségesük kiesése miatt. Kornél – látva, hogy az ex-buhawisok többségbe kerültek – elgondolkodott azon, hogy korábban nem kellett volna hagynia, hogy befolyásolják a társai.

Zsombor megpróbálta Viki ellen hangolni Tomit a Törzsi Tanács előtt 


Pusztai Zsombor, Martin Anett és Korábián Tamás elkezdtek sakkozni, hogy kit kellene kiszavazniuk a következő Törzsi Tanácson. Miközben Tomi szerette volna bent tartani Kiss Vikit, Zsombor nem értett vele egyet, szerinte ugyanis a megtört Tomán Kornél ellen nagyobb esélyük lenne.

Joe lakomával és egy különleges programmal lepte meg a Survivor túlélőit 


A Survivor legjobb öt játékosa egy kis időre kiszakadhatott az éhezésből és a mindennapi szenvedésből, amikor Joe meglepetésekkel készült nekik. Egy frissítő lakoma és egy csodaszép vízesés várt a túlélőkre.

A bepánikolt versenyző majdnem feladta a küzdelmet a Védettségi játékon 


Újabb kihívásokkal kellett szembenéznie a Survivor játékosainak, hogy megszerezhessék a védettségi nyakláncot. Az első feladat azonban annyira megviselte az egyik túlélőt, hogy elgondolkodott rajta, hogy kiszáll.

#Survivor#összefoglaló#32. rész#joe#meglepetés#lakoma#vízesés#párbaj#törzsi tanács#tűzrakás#simon attila#korábián tamás#kiss viki#tomán kornél#martin anett#pusztai zsombor

Címlapról ajánljuk