Survivor

Két Védettségi játék és egy újabb Párbaj pörgette fel a Survivor túlélőit

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 21:55

A kettéosztott Sama-Sama törzs csapatainak újabb Védettségi játékon kellett bizonyítaniuk, hogy megszerezzék a biztos továbbjutást biztosító nyakláncot. A túlélők között tovább élesedtek a viták is: Pusztai Zsombor kitervelte, hogy egymásnak ugrasztja ellenfeleit, emellett ráadásul egy újabb Párbajra is sor került.

„Szinte már éreztem a nyakláncot a nyakamban” – a védettségért dominókon küzdötték át magukat a Survivor játékosai


Kiss Viki, Korábián Tamás, Tomán Kornél és Szarka Zsombi mindent megtettek, hogy megszerezzék a védettséget jelentő nyakláncot. Viki előnnyel indult a játékban, Kornél pedig végig nagyon magabiztosan és precízen pakolta egymás után a dominókat. Végül a legóvatosabb és leggyorsabb túlélő győzött.

„Ha akarunk, ha nem, megtörünk” – Vivi elérte a mélypontot a Survivorben


Makra Vivi és Simon Attila úgy érzik, teljesen kimerültek a játékban. Simi még mindig nem tudta kiheverni, hogy szövetségesei elárulták, Vivinek pedig borzasztóan hiányoznak a szerettei. A két játékos egymás támogatásából próbált erőt meríteni a verseny folytatásához.

„Ne áldozd fel magad Simi miatt” – Anett és Zsombor egymás ellen akarták fordítani Vivit és Simit


A Védettségi játék után Pusztai Zsombor és Martin Anett kitervelték, hogy egymás ellen fordítják Simon Attilát és szövetségesét. Anett az érvek mellett érzelmekkel is megpróbált hatni Makra Vivire, hogy a lányt csapdába csalja.

Zsombor: Muszáj volt rohannom, nehogy ő nyerje meg a nyakláncot


Pusztai Zsombor, Makra Vivi, Martin Anett és Simon Attila is egy dominójátékban mérték össze ügyességüket. Zsombort csak egy cél hajtotta: nehogy Simi és Vivi nyakába kerüljön a védettségi nyaklánc.

„Tényleg ennyire sz**rágók vagytok a pénzért?” – Simi nem bírta tovább elviselni Zsombor taktikázását


A közelgő Törzsi Tanács miatt Pusztai Zsombor megpróbált elbeszélgetni Simon Attilával, hogy rávegye: itt az ideje elkezdenie a taktikázást. A fiú ajánlata heves indulatokat váltott ki Simiből.

Kornél és Zsombi Párbajon csaptak össze a továbbjutásért


A felosztott Sama-Sama első Törzsi Tanácsán Tomán Kornél és Szarka Zsombi ugyanannyi szavazatot kaptak, ezért párbajozniuk kellett a túlélésért.

#Survivor#összefoglaló#29. rész#védettségi játék#törzsi tanács#párbaj#taktika#pusztai zsombor#martin anett#Makra Vivien#simon attila#kiss viki#korábián tamás#tomán kornél#szarka zsombi

Címlapról ajánljuk