Survivor

Sokkoló fordulatok a Survivorben: egy játékos feladta a harcot, a Holtak Szigetéről pedig ketten is visszatérhettek a törzsbe

rtl.hurtl.hu

2023. november 7. 21:50

A versenyzőknek újra két csapatban kell folytatniuk a Survivort. Eközben az egyik játékos feladta a harcot, viszont három másik új esélyt kapott, hogy csatlakozhasson a többiekhez.  

„Le vagyok sokkolódva, hogy ez megtörténhetett” – a Survivor játékosát elárulták szövetségesei 


A Törzsi Tanácson nem várt fordulat következett be, amikor kiderült, hogy a Holtak Szigetéről visszatérő Martin Anett is szavazhat. Ami viszont ezután történt, még sokkolóbb volt néhány játékos számára. A kieső döbbenten szembesült vele, hogy egy kivételével mindenki rá szavazott, még a legközelebbi szövetségesei is.

„Annak az egynek örülök, hogy azt a nőt nem kell tovább néznem” – így érkezett meg Simi a Holtak Szigetére 


Simon Attilát hét szavazattal küldte a Holtak Szigetére a Sama-Sama törzs. A kiesett játékos dühösen, csalódottan és a bosszúvágytól égve érkezett meg a szigetre, aminek hangot is adott a többi versenyző előtt.

„Ma se halunk meg!” – a Holtak Szigete végső párbajáról csak egy játékos térhetett vissza a törzsbe 


A Holtak Szigetére került játékosok egy végső párbajon csaptak össze, ahonnan egy valaki visszatérhetett a Sama-Sama törzsbe. A párbaj győztese eufórikus állapotba került, mikor megtudta, hogy továbbra is versenyben van a fődíjért.  

Simi visszatérése és a törzsek kettéosztása is sokkolta a Survivor játékosait


A Zsákmányszerzés előtt újabb fordulat következett be a Sama-Sama törzsben: Joe két csapatra osztotta a játékosokat. Az egyik négyeshez pedig a Holtak Szigetéről visszatérő túlélő is csatlakozott, akit nem fogadtak kitörő örömmel a társai.

„Ezt még meg fogod bánni” – a Survivor játékosa feladta a harcot


Újabb nem várt fordulat következett be a Sama-Sama kettéosztása és Simon Attila visszatérése után. A Survivor egyik versenyzőjét annyira feldúlták a törzs dinamikájában történt változások, hogy úgy döntött, feladja a játékot.

Három játékos új esélyt kapott, hogy visszajusson a Survivorbe


Miután Albert Erika Zera feladta a játékot, így Wendy Perez, Martin Anett és Kiss Jani esélyt kaptak, hogy valamelyikük újra csatlakozhasson a Sama-Sama törzshöz. Az ő sorsukról most nem egy játék, hanem a szerencse döntött.

#Survivor#Videó#sama-sama#kiesés#holtak szigete#visszatérés#feladás#albert zera#simon attila#martin anett#wendy perez#kiss jános#fordulat

Címlapról ajánljuk