Sport

Szoboszlai Dominik és barátnője szakítottak

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 20. 21:08

Esterházy Mátyás, a futballista menedzsere azt mondta: Szoboszlai és barátnője három év után teljes békében döntöttek úgy, hogy mostantól külön utakon járnak.

Szakított Szoboszlai Dominik és barátnője – írja a Sportal.

Szerda délután futótűzként terjed el a hír, miszerint Szoboszlai Dominik és barátnője, Gécsek Fanni közösségi oldalairól eltűntek a közös fotóik. 

Ahogy arról korábban írtunk, Gécsek Fanni – aki egyébként Gécsek Tibor egykori Európa-bajnok kalapácsvető olimpikon lánya – 2020 óta van együtt Szoboszlaival, 21 éves és maga is profi sportoló volt: 2017 és 2019 között több neves tenisztornán szerepelt.

Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz. Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak. A jövőben nem kívánjuk ezt a médiában tovább kommentálni, kérem ennek tiszteletben tartását

– mondta a portál megkeresésére Esterházy Mátyás, a futballista menedzsere

Szoboszlai Dominik klubja, a Liverpool a héten megkezdi szereplését az UEFA Európa Liga 2023/24-es csoportkörében. Csütörtökön lesz a nagy nap, az EL-mérkőzést élőben az RTL felületein is követheti.

Székesfehérvárról egészen Liverpoolig jutott, majd augusztusban ő lett a hónap játékosa és most már csak egy hajszál választja el attól, hogy az Európa Ligában is taroljon. Szoboszlai Dominik édesapját, Zsoltot nemrégiben Székesfehérváron látogatta meg a Fókusz stábja.


Szoboszlai igazolásáról pedig az RTL Híradója készített riportot:


Nyitókép: RTL

 

#Sport#szoboszlai dominik#barátnő#szakítás

Címlapról ajánljuk