Sport

Iker Casillas mégsem meleg, csak meghackelték

rtl.hurtl.hu

2022. október 9. 17:35

Pedig nemrég még az a hír járta, hogy csak viccelt.

Mi is megírtuk, hogy Iker Casillas futballista a Twitteren, egy rövid bejegyzésben jelentette be, hogy meleg. Most viszont azt állítja a spanyol sztár, hogy meghackelték a fiókját.

A délután megosztott posztot órákon belül törölte, és azt írta ki helyette, hogy „Feltört fiók. Szerencsére minden rendben. Elnézést kérek minden követőmtől. És persze további elnézést az LMBT közösségtől”.

A focistáról először azt feltételezte a spanyol sajtó a Daily Mail szerint, hogy viccből írta ki az eredeti üzenetet, hogy a pletykákra reagáljon, amik tavaly márciusi válása óta terjednek róla.

Casillas a spanyol válogatottal kétszer nyert Európa-bajnokságot, egyszer pedig világbajnokságot. 167 válogatottsággal rekorder a nemzeti együttes történetében. Háromszor választották meg a világ legjobb kapusának. 2020 augusztusában vonult vissza a profi labdarúgástól.

Miután Casillas nemrég bekövette Shakirát Instagramon, elkezdtek arról spekulálni, hogy lehet köztük valami, az egykori futballista azonban egy Instagram-sztoriban cáfolta a feltételezéseket.

Nyitókép: MTI / EPA / Peter Powell

#Sport#iker casillas#meleg#twitter#hacker#támadás#cáfolat

Címlapról ajánljuk