Sport

Iker Casillas: Meleg vagyok

rtl.hurtl.hu

2022. október 9. 15:32

Frissítünk! 

Iker Casillas vasárnap közölte: Twitter-fiókját feltörték. Cikkünket itt olvashatja.

Remélem tisztelsz: meleg vagyok – írta Twitteren Iker Casillas, a Real Madrid és a spanyol válogatott már visszavonult kapusa, vette észre a Telex.


Casillas a spanyol válogatottal kétszer nyert Európa-bajnokságot, egyszer pedig világbajnokságot. 167 válogatottsággal rekorder a nemzeti együttes történetében. Háromszor választották meg a világ legjobb kapusának. 2020 augusztusában vonult vissza a profi labdarúgástól.

A Telex cikke szerint az egykori sportoló 2009 és 2021 között volt kapcsolatban egy spanyol riporternővel, Sara Carboneróval, öt évig voltak házasok, két gyermekük született.

Miután Casillas nemrég bekövette Shakirát Instagramon, elkezdtek arról spekulálni, hogy lehet köztük valami, az egykori futballista azonban egy Instagram-sztoriban cáfolta a feltételezéseket.

Nyitókép: Iker Casillas Európa- és világbajnok spanyol labdarúgókapus bemutatja a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság trófeáját Oroszország - Szaúd-Arábia nyitómérkőzés kezdete előtt a moszkvai Luzsnyiki stadionban 2018. június 14-én. – Fotó: Abedin Taherkenareh / EPA / MTI

#Sport#iker casillas#coming out#real madrid#labdarúgás

Címlapról ajánljuk