Sorozat Klub

7 emlékezetes jelenet, amikor Fördős Zé kilépett a komfortzónájából, és színészi babérokra tört

rtl.hurtl.hu

2022. március 20. 7:00

A Konyhafőnök műsorvezetőjéről sok minden kiderült az elmúlt években: imádja a túrákat, nem riad vissza az extrém helyzetektől, ráadásul még a konyhában sem ismer lehetetlent. Ezek után nem meglepő, hogy időről időre a sorozatok világába is bekukkant. Vajon a színészet is a kisujjában van?

Zé először 2015-ben kapott szerepet a Barátok köztben. Az ekkor már ismert gasztroblogger és műsorvezető önmagát alakította egy jegesdesszert-versenyen, ahol Bözsi mama és Peti különleges jégréme közül kellett kiválasztania a győztes kelyhet. Szereplése kicsit sem volt konfliktusmentes, ugyanis sorozatbeli karaktere szemet vetett versenyzője unokájára, Alízra. A sztori szerint Zé kihasználta az alkalmat, hogy közelebb kerüljön kiszemeltjéhez, és bár a fődíjat Bözsi mama vitte el, a fotózáson mégsem ő volt középpontban. 


Két évvel később az Oltári csajokban szintén önmagát alakította. Az Erdész lányok konyhájába toppant be a sztárszakács, Hajnal óriási meglepetésére. A lány öröme sajnos nem tartott sokáig, ugyanis amikor megtudta, hogy Márktól kapta a különleges ajándékot, teljesen kiborult. Zé azt remélte, ki tudja békíteni a szerelmespárt, de nem járt sikerrel, ráadásul még a saját receptes ezersziget öntete is a férfi fején landolt.


2022-ben a Konyhafőnök teljes stúdiója helyet kapott a Keresztanyu harmadik évadában. 

Zé, Ákos és Jenő négy epizódban szerepeltek, ahol saját magukat játszották, ráadásul még a helyszín is hazai terep volt a fiúknak. A történet szerint ugyanis Krisztina Tatarenko elhatározza, hogy kedvenc hobbijával, a főzéssel fog ismertté válni. Ez pedig csak egyet jelenthet számára: irány a Konyhafőnök! A gasztroreality zsűrije épp a pultok között segített a versenyzőknek, amikor megérkezett Krisztina, és példaképeit meglátva szinte elájult.


A próbafőzés után vált komollyá a játék, hiszen a zsűri kóstolt és döntött. Ugyanazzal a kritikus hozzáállással ízlelték a kitálalt fogást, mint élesben. Végül Tatarenko asszony két igennel továbbjutott.


Ezek után a sorozat cselekménye kissé elrugaszkodott a valóságtól: Krisztina sérülése teljesen felbolygatta a konyhát. Férje, Oleg betört a stúdióba, hogy hazavigye sérült feleségét, végül Zének kellett közbelépnie, hogy megnyugtassa a dühös férjet, miközben Krisztina Ákos karját átölelve hessegette ki a konyhából párját.


A végső csattanó azonban csak ezután következett. Krisztinának minden esélye megvolt, hogy a fődíjjal térjen haza, de a Keresztanyu jól képzett rendőrei összetörték ezt az álmot.


Zé és Ákos ezek után rövid időre elhagyták a Konyhafőnök stúdióját, hogy részt vegyenek egy nagyvonalú séfversenyen Budapest szívében. 

A Séf meg a többiek nyitójelenetében tűnnek fel pár pillanatra, ahová a sorozat vezető rendezője hívta meg őket. 

Nem is csoda, hogy Anger Zsolt így döntött, hiszen a Konyhafőnök VIP második évadában egészen a Fináléig menetelt. Így nagyon jól tudta, hogy egy gasztroeseményről nem hiányozhatnak egykori mentorai.

#Sorozat Klub#fördős zé#konyhafőnök#Oltári csajok#sárközi ákos#Barátok közt#Keresztanyu#cameo#vendégszerep#színészet#legjobb pillanatok

Címlapról ajánljuk