Sorozat Klub

Felbukkant Rácz Jenő exe? Íme a Konyhafőnök 8. évadának legnézettebb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2021. december 28. 7:00

2021 is rengeteg izgalmat tartogatott a gasztroreality rajongóinak. Tavasszal minden a civil versenyzőkről szólt, akik nemcsak megható, de megannyi megdöbbentő fordulattal is meglepték a nézőket.

5. Könnyeit visszafojtva búcsúzott A Konyhafőnök kiesője

A versenyzők legfőbb célja, hogy a döntőbe jutva magukra vehessék a séfkabátot, ez azonban nem mindenkinek sikerülhet. A kudarc pedig nagyon sokszor szíven ütötte a séfek mentoráltjait, különösen a kék csapat tagját, Soós Máriót:

 

4. Rácz Jenő állást ajánlott az egyik versenyzőjének

Vannak jelentkezők, akiket már az első pillanatban a szívükbe zárnak a nézők: ilyen volt Szűcs Norbert is, akinek a Konyhafőnök többet jelentett egyszerű versenynél. Hiába bukott el a casting napján, a zsűri meglátta benne a lehetőséget, és Zé az ajtóból hívta vissza a síró fiút. Norbi akkor új esélyt kapott, azonban később, a középdöntő kapujában távoznia kellett. Mentora viszont megható dolgot tett érte:

 

3. A kék csapat nem kért Gyuricza Dóri segítségéből

A középdöntő első hetében a versenyzők háromfős csapatokban bizonyítottak, és a zsűri azonnal súlyos kihívás elé állította őket: Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóri esküvői menüjét kellett elkészíteniük. A kék csapat jó teljesítményével elnyerte, hogy tagjai az egyik főzésen a séf feleségével dolgozhassanak. Egy gond volt csupán, fogalmuk sem volt, mire használják fel az előnyüket:

 

2. Rácz Jenő Zsaninak: „Na, ezért nem adok kötényt”

A séf és Czutor-Kilián Zsani már a Konyhafőnök előtt ismerték egymást, hiszen mindketten ugyanabban a Nyerő Páros-évadban szerepeltek. Akkoriban nem volt felhőtlen köztük a viszony. Egyetlen kérdés merült fel: vajon ezt félre tudják tenni a gasztroreality kedvéért?

 

1. Rácz Jenő exe is jelentkezett a Konyhafőnökbe?

A castingokon mindig izgalmas arcokkal találkozik a zsűri, azonban a 8. évadban volt valaki, akitől még a piros csapat séfjének is leesett az álla. A csinos Márta megérkezése után nem sokkal közölte, hogy Jenő lóg neki egy randival.

 

Szeretnél te is a Konyhafőnök részese lenni? Minden vágyad, hogy megmutasd, mennyire mozogsz otthonosan a konyhában? Akkor ide kattintva jelentkezhetsz a műsor legújabb évadába!

#Sorozat Klub#konyhafőnök#rácz jenő#2021#top5#legnézettebb videók#ünnepek#gyuricza dóri#czutor-kilián zsanett#szűcs norbert#soós márió

Címlapról ajánljuk