Sorozat Klub

TOP 5 – Ezeket a Tanár pillanatokat szerettétek a legjobban a 2. évadban!

rtl.hurtl.hu

2019. december 21. 7:00

A sorozat folytatása rengeteg fordulatot hozott Vasvári Szilárd életébe, amiket ti is nagyon szerettetek. Összegyűjtöttük az évad legnézettebb pillanatait.

USNK és Tanár egyszerre? Igen!

A sorozat egyik romantikus jelenetében nemcsak a Michl Juli által alakított diáklány cukisága miatt olvadozhattunk, de az X-Faktor győztes rapper duója is egy új dallal jelentkezett. Hallgassátok csak:
 


Honnan ismeri egymást Szilárd és Lilla?

Miután felbukkant az új tanárnő a színen, sokáig találgattunk, vajon milyen kapcsolat volt köztük Szilárddal. Egy folyosói beszélgetés során végre kiderült, mi a helyzet:
 


Lilla kicsit lerészegedett

Szilárd nem egyedül érkezett meg az osztálytalálkozójára, ahol saját meglepetésére nem ő égett be a tömeg előtt… sokkal inkább Lilla:
 


Így kezdődött el minden

Mielőtt még elindult volna a sorozat második évada, mindenki tűkön ült, hogy vajon mit várhatunk Nagy Ervin karakterétől és diákjaitól a folytatásban:
 


Izzik a levegő az egykori szerelmesek között

Nagy Ervin és Trokán Nóra karakterei között mindig ott volt az a bizonyos szikra, nem is véletlen, hogy a szoknyában megjelenő tanárnő látványától Szilárd teljesen elalélt.
 


Emlékezetes pillanatokból eddig sem volt hiány, vajon a harmadik évad milyen fordulatokat tartogat? Az már biztos, hogy Liptai Claudia is csatlakozik a tanári karhoz, ráadásul teljesen átalakított külsővel. Várjátok már?

#Sorozat Klub#nagy ervin#trokán nóra#michl juli#usnk#legjobb pillanatok#Kedvencek#2. évad

Címlapról ajánljuk