Műsorújság
RTL Most

Liptai Claudia színésznőként tér vissza A Tanár harmadik évadában!

18 év után Claudia visszatér: a nagysikerű A Tanár című sorozat folytatásában láthatják majd újra a nézők az RTL Klub-on, a véletlen pedig úgy hozta, hogy épp a születésnapján látogatott el először a forgatásra.  

A színész-műsorvezető több mint 20 éve az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb sztárja. Fél év távollét után tért vissza most újra a kamerák elé és a Fókusz műsorában mesélt az új kihívásról, ami rá vár.

„Amikor megkeresett ez a feladat, őszinte leszek, megijedtem, hogy van-e képességem még erre…” – mesélte Claudia a Fókuszban.

 


Annak ellenére, hogy nagyon izgult a casting során, utólag már ő is belátja, hogy jól sikerült, és óriási reményeket főz szerepéhez.

„Egy hatalmas lehetőség arra, hogy valami olyasmit hozzak létre, ami talán soha nem volt a színésznői életemben, egy tök más Claudia.” – mesélte.

Claudia úgy érzi, hogy az utóbbi években nyerésre áll az élete, ennek pedig jelentős állomása az a színészi feladat, amire most készül, A Tanárban

A forgatáson a sorozat főrendezője, Kovács Dániel Richárd vezette körbe a forgatási helyszíneken, akitől azt is megtudhattuk, kit is alakít majd a színésznő.

Ő lesz Barbara, a gimnázium új matektanára.

Az alkotók szándéka szerint teljesen másképp fog kinézni ebben a szerepben, mint ahogy a nézők eddig megszokhatták…

Nézzétek meg itt a Fókusz riportját, ahol Claudia nemcsak a helyszínekkel ismerkedett, de még a sorozat főszereplőjével, Nagy Ervinnel is találkozott:

Legnézettebb videók