Sorozat Klub

Balsai Mónit megtámadta egy drón az Alvilág forgatásán!

rtl.hurtl.hu

2019. február 20. 9:44

Kedd esténként 21:10-kor az Alvilágé a főszerep az RTL Klubon. A saját gyártású krimi sorozat első részét már láthattátok is, sőt a főszereplőkkel kielemeztük a sorozatot, akik még kulisszatitkokról is meséltek.

Elrajtolt az Ujj Mészáros Károly rendezésében készült krimi sorozat az RTL Klubon, amelyben egy olyan családdal ismerkedhetünk meg, akiknek az életét teljesen átjárja a bűn. A főszereplő Nóra (Balsai Móni) férje, apja és bátyja ugyanis drogban utaznak.

Éppen emiatt már az első epizódban megannyi fordulat és megdöbbentő részlet derült ki a karakterekről.

Ha lemaradtatok volna róla, akkor az RTL MOST-on visszanézhetitek az Alvilág első részét!

És természetesen izgalmas kulisszatitkokkal is készültünk nektek, hiszen minden egyes rész után megnézhetitek a sorozat Kibeszélőjét is, amelyben a főszereplőkkel beszélgetünk a forgatásról és a történetről.

Az Alvilág – Kibeszélő első részében Balsai Móni és Schmied Zoltán ültek le Kecsmár Alexandrával, hogy együtt elemezzék ki a sorozatot.

Kíváncsiak vagytok, hogyan támadta meg egy drón Balsai Mónit? Vagy arra, hogyan bakizták el a verekedős jeleneteket Schmied Zoltánék?

Akkor nézzétek meg itt az Alvilág – Kibeszélő első részét:

#Sorozat Klub#Alvilág#sorozat#krimi#kibeszélő#balsai móni#schmied zoltán#kecsmár alexandra#kulisszatitkok#forgatás#ujj mészáros károly

Címlapról ajánljuk