Műsorújság
RTL Most

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell az Alvilágról!

Ma este 21:10-kor elrajtol az RTL Klub vadonatúj krimi sorozata, a főszerepben Balsai Mónival, Schmied Zoltánnal és Fekete Ernővel. Mielőtt bekockulnál a tévé elé, hangolódj velünk az Alvilágra.

A világszerte hatalmas sikert aratott holland Penoza című sorozat magyar változatát a Liza, a rókatündért és az X – a rendszert jegyző Ujj Mészáros Károly rendezte.

Miről szól az Alvilág?

Nóra (Balsai Móni) családját átjárja a bűn. Apja, bátyja, sőt a férje is drogban utazik – innen van pénz házra, kocsira, gondtalan életre. Nóra soha nem firtatja ezeket a kétes üzleteket – a maga részéről tisztes polgári életre neveli három gyermekét. Ám egy nap egy motoros támadó lelövi a férjét és Nórának szembe kell néznie mindennel, ami felett addig szemet hunyt. Ez az a nap, amikor a tisztes polgári élet reménye örökre szertefoszlik. Ez az a nap, amikor a gyerekek jövője veszélybe kerül. Ez az a nap, amikor Nórának a férje helyére kell állnia, ha meg akarja menteni a családját…

Kik a krimi sorozat főszereplői?

A főszereplő családot Balsai Móni, Schmied Zoltán, Miller Dávid, Bujáki Zsófi és Cservák Zoltán keltik életre. Mellettük persze még rengetegen fontos szerepet játszanak az Alvilágban: Fekete Ernő, Hevér Gábor, Molnár Levente, Nagypál Gábor, Bezerédi Zoltán, Szirtes Ági, Rajkai Zoltán, sőt Szabó Győző is feltűnik majd a sorozatban.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a színészek és színésznők pontosan kiket is alakítanak a történetben, akkor kattintsatok IDE!

A sorozat ugyan 21:10-kor kezdődik az RTL Klubon, de a hangulatába már most belekóstolhattok, hiszen pár hete kijöttek az első képkockák.

Sőt, Balsai Móni és a két legidősebb gyermekét alakító Bujáki Zsófi és Miller Dávid hosszabban is meséltek karaktereikről és magáról a sorozatról is. Kíváncsiak vagytok, milyennek látják Nórát, Natasát és Mátét?

Legnézettebb videók