Sorozat Klub

Shay Mitchell meztelenül futkározott az utcán!

rtl.hurtl.hu

2018. február 13. 15:53

A Hazug csajok társasága sztárja hihetetlen dolgot művelt, és valószínűleg egyetlen rajongója – sőt ő maga – se gondolta volna, hogy ezt meg meri tenni. Egy szál bugyiban sokkolta a szomszédait.

Shay Mitchell-t ma már nemcsak színésznőként ismerheti a világ, hiszen még a Hazug csajok társasága forgatása közben elindította saját Youtube csatornáját.

Nem aprózza el a dolgot, hiszen rengeteg videót készített már a követőinek, amelyek mindegyikében igyekszik valami meglepőt vagy igazán személyeset megosztani velük.

Természetesen ezek közül nem maradt ki, hogy híres sorozata kulisszái mögé is bevigyen mindenkit, de egy-egy nagyobb eseményről is tudósított már, fesztiválozni is elvitte magával a rajongóit, sminktippekről forgatott. Azonban a legfelkapottabb összeállításai mind-mind az utazásairól mesélnek.

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on


Valószínűleg ő sem gondolt bele, hogy rajongói erre az útra is szívesen vele tartanak, pedig így történt. Olyannyira, hogy már több mint 3 millióan feliratkoztak a csatornájára. Egy dologról feledkezett meg csupán: nem szabad úgy ígéreteket tennie, hogy nem gondol bele, mit is ajánlott fel.

A színésznő egyik utazása alatt azt mondta: ha 3 millió követője lesz, meztelenül végigszalad az utcán. És… elérte ezt a számot. Asszisztense, Sammy pedig nem volt rest és azonnal felhívta rá a figyelmét, hogy éppen itt lenne az ideje futni egyet pucéran.

Persze, Shay nem dobott le mindent: egy szál bugyiban és egy óriási unikornis maszkban iramodott neki a távnak, nem egy járókelőt és autóst le is sokkolt a mutatványával. Sammy pedig mindent videóra vett. Csak Shay anyukája meg ne tudja!

De nyugi, tőle ez egyáltalán nem meglepő, hiszen korábban is villantott már! Nézzétek csak!

#Sorozat Klub#shay mitchell#hazug csajok társasága#pretty little liars#meztelen#pucér#fogadás

Címlapról ajánljuk