Sorozat Klub

Az Agymenők egyik sztárja hamarosan édesanya lesz!

rtl.hurtl.hu

2017. július 12. 16:01

Óriási hírt jelentett be a színésznő, aki ráadásul még egy hosszú cikket is írt a hamarosan érkező babáról és a küzdelemről, ami megelőzte a nagy boldogságot.

Mostanában rengeteg örömhírt kapni a sorozat háza tájáról, hiszen legutóbb amiatt olvadozhattunk, hogy Jim Parsons és párja, a grafikusként dolgozó Todd Spiewak egybekeltek. Ráadásul megannyi csodás fotót is megosztottak az emlékezetes napjukról.

Most újabb örömteli fejlemény érkezett: Melissa Rauch – aki Bernadette Rostenkowskit, Howard barátnőjét alakítja az Agymenőkben – bejelentette, hogy várandós!

A kismama ráadásul egy képet is feltöltött magáról, amelyen már gömbölyödő pocakkal mosolyog a kamerába:

 

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on


Persze, minden történetnek két oldala van, így volt ezzel Melissa is, aki sokat gondolkodott, vajon megossza-e a világgal ezt a személyes fordulatot, vagy próbálja minél tovább megőrizni a titkát. Ezt a dilemmát tovább bonyolította, hogy egyszer már elvetélt, így azt sem akarta, hogy ideje korán elkiabálja a dolgot… így is éppen eléggé kikészítette, hogy elveszítette az első babáját.

Pont ezért úgy döntött, hogy nemcsak a hírt osztja meg a rajongóival, de a gondolatait is.

„Melissa az első gyermekével várandós és nagyon boldog. Azonban, ha igazán őszinte szeretne lenni, akkor be kell vallania, hogy borzasztóan retteg, hogy a korábbi vetélése után újra megtörténhet vele ugyanaz. Amúgy is furcsának érzi, hogy bejelenti ezt az egészet, és inkább várna a szétkürtöléssel, míg a gyermeke már egyetemre jár.”


Mégis, inkább úgy döntött, ő maga szeretné közölni a világgal a dolgot, mielőtt valaki meglátná az utcán óriási pocakkal sétálgatni.


A kollégái is gratuláltak neki, többek között a fent említett főszereplő, Jim Parsons is – aki Sheldon Coopert kelti életre a sitcom-ban:

„Óriási gratuláció Melissa Rauch-nak és Winstonnak a közös babájukhoz, és nagy bravó Melissának, a gyönyörű cikkért, amit erről írt!”


Forrás: Justjared

#Sorozat Klub#agymenők#the big bang theory#várandós#terhes#baba#bejelentés#jim parsons

Címlapról ajánljuk