Műsorújság
RTL Most

Bulival ünnepelték az Agymenők 200. epizódját

A bulival egybekötött vetítésen ott volt mindenki, aki számít.
A sorozat Pennyje, Kaley Cuoco egy gyönyörű csipkeruhában jelent meg a rendezvényen, és nem szégyenlősködött: megmutatta irigylésre méltó dekoltázsát is a nagyérdeműnek.

 
Mayim Bialik, Sheldon sorozatbeli barátnője egy áttetsző bordó ruhában jelent meg az ünnepségen, ami szerintünk sokkal jobban áll neki, mint az Amy karakteréhez illő göncök.


Melissa Rauch, Howard Wolowitz tündéri, de rikácsoló felesége egy visszafogott ruhát választott. A harmadik évadban Melissa még csak vendégszereplőként volt jelen a sorozatban, a negyedik évadra viszont állandó szereplővé vált. A színésznő mielőtt megkapta Bernadette szerepét,  nagy rajongója volt a sorozatnak. 

 
A sorozat legmegosztóbb karaktere, a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons egy visszafogott öltönyt választott. A színész egyébként sorozatbeli alakításáért négy Emmy díjat és egy Golden Globe díjat is bezsebelt már, ráadásul tavaly megkapta csillagát a hollywoodi hírességek sétányán.


A Rajesht alakító Kunal Nayyar a csúnya pulóvert zakóra és csokornyakkendőre cserélte. A színész feleségével, az egykori indiai szépségkirálynővel, Neha Kapurral érkezett, akit 2011-ben vett el.


Howard Wolowitz, azaz Simon Helberg szintén a feleségével jelent meg a bulin. A sorozat Howardja még 2007-ben vette feleségül barátnőjét, Jocelyn Townet, aki szintén színésznő, 2012-ben pedig megszületett első közös gyermekük, Adeline Helberg.


Sheldon Cooper legjobb barátját, Leonard Hofstadtert Johnny Galecki alakítja. A sorozat jópasija a forgatások alatt két évig színésztársával, Kaley Cuocoval volt kapcsolatban, de szakításuk után is jó barátok maradtak. Kaley 2014-es esküvőjén egyébként Johhny is ott volt, bár Kaley és férje, Ryan útjai azóta szétváltak. Lehet, hogy a sztárpár titokban újra egymásra talált?  Képek: Tumblr

Legnézettebb videók