Műsorújság
RTL Most

Bulival ünnepelték az Agymenők 200. epizódját

A bulival egybekötött vetítésen ott volt mindenki, aki számít.
A sorozat Pennyje, Kaley Cuoco egy gyönyörű csipkeruhában jelent meg a rendezvényen, és nem szégyenlősködött: megmutatta irigylésre méltó dekoltázsát is a nagyérdeműnek.

 
Mayim Bialik, Sheldon sorozatbeli barátnője egy áttetsző bordó ruhában jelent meg az ünnepségen, ami szerintünk sokkal jobban áll neki, mint az Amy karakteréhez illő göncök.


Melissa Rauch, Howard Wolowitz tündéri, de rikácsoló felesége egy visszafogott ruhát választott. A harmadik évadban Melissa még csak vendégszereplőként volt jelen a sorozatban, a negyedik évadra viszont állandó szereplővé vált. A színésznő mielőtt megkapta Bernadette szerepét,  nagy rajongója volt a sorozatnak. 

 
A sorozat legmegosztóbb karaktere, a Sheldon Coopert alakító Jim Parsons egy visszafogott öltönyt választott. A színész egyébként sorozatbeli alakításáért négy Emmy díjat és egy Golden Globe díjat is bezsebelt már, ráadásul tavaly megkapta csillagát a hollywoodi hírességek sétányán.


A Rajesht alakító Kunal Nayyar a csúnya pulóvert zakóra és csokornyakkendőre cserélte. A színész feleségével, az egykori indiai szépségkirálynővel, Neha Kapurral érkezett, akit 2011-ben vett el.


Howard Wolowitz, azaz Simon Helberg szintén a feleségével jelent meg a bulin. A sorozat Howardja még 2007-ben vette feleségül barátnőjét, Jocelyn Townet, aki szintén színésznő, 2012-ben pedig megszületett első közös gyermekük, Adeline Helberg.


Sheldon Cooper legjobb barátját, Leonard Hofstadtert Johnny Galecki alakítja. A sorozat jópasija a forgatások alatt két évig színésztársával, Kaley Cuocoval volt kapcsolatban, de szakításuk után is jó barátok maradtak. Kaley 2014-es esküvőjén egyébként Johhny is ott volt, bár Kaley és férje, Ryan útjai azóta szétváltak. Lehet, hogy a sztárpár titokban újra egymásra talált?  Képek: Tumblr

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók