Sorozat Klub

Jaimie Alexander újra szabad préda lett!

rtl.hurtl.hu

2016. május 12. 14:33

A Rejtjelek sztárja nemrég vetett véget négy éves kapcsolatának az Alkonyat-filmek sztárjával, Peter Facinellivel. Azonban nem búslakodott sokáig: csajos utazást szervezett a barátnőivel és még egy új tetkót is varratott magára.

A pár még 2012-ben jött össze, amikor közösen forgatták a Loosies című romantikus vígjátékot, azóta pedig elválaszthatatlanok voltak. Nemrég azonban robbant a bomba, hogy szakítottak.

A döntés hátterében állítólag a túl sok munka állt, egyszerűen nem tudták összeegyeztetni a szabadidejüket, és ezért inkább búcsút mondtak egymásnak. Meglepő döntés, hiszen már el is jegyezték egymást, és nagyon úgy tűnt, hogy ennek az esküvőnek aztán semmi sem állhat az útjába.

A Rejtjelek Jane Doe-ja azonban nem hagyta, hogy a szétválás összetörje a szívét, inkább próbálja minél több programmal lekötni magát. Nemrég az Instagramjára posztolt ki megannyi képet: a barátnőivel Mexikóba utaztak!

 

És úgy tűnt, hogy nagyon jól szórakoztak, hiszen nemcsak a látványban gyönyörködtek, de kiélveztek minden napsugarat és finom koktélt is:

 

Emellett úgy tűnik, hogy a 32 éves színésznőre nem kis hatással volt az új sorozata – azon túl, hogy nagyon sokat edz a szerep kedvéért –, most a tetkó-imádat is ráragadt. Egy óriási bogarat tetováltatott a csípőjére:

 


Persze, nem ez volt az első tetkója. Ugyanott a csípőjén egy idézet is áll, melyen ez olvasható: „I am not what happened to me, I am what I choose to become”.

Ha több tetkóval is szívesen megnéznétek a színésznőt, akkor a csütörtök a ti napotok, hiszen 21:10-kor kezdődik a Rejtjelek a Cool-on!

Forrás: Dailymail
Képek: Instagram

#Sorozat Klub#jaimie alexander#rejtjelek#szakítás#tetkó#utazás#nyaralás

Címlapról ajánljuk