Sorozat Klub

Jaimie Alexandert folyton idegenek ölelgetik!

rtl.hurtl.hu

2016. május 5. 15:20

A Rejtjelek titokzatos hősnőjét nem zaklatják és nem is vesz részt semmilyen ingyen ölelés kampányban! Akkor mégis mi késztetheti erre a furcsaságra az utca emberét?

A színésznő furcsa dolgot tapasztalt meg: a sorozatban egész testét beborító tetoválást általában magán hagyja a forgatás hetében, aminek következménye nem más lett, mint hogy járókelők fogják a karjaik közé és a következőhöz hasonlóan biztatják: „Minden rendben lesz veled!”

„Mivel már az évad befejező részén kezdtük meg a munkálatokat, a nyakamon lévő tetoválást magamon hagytam, mert egész jól néz ki és fenn is marad.” – mondta Alexander.

Tudjuk milyen hosszadalmas folyamat elkészíteni a térképként funkcionáló tetoválásokat, teljesen megértjük, hogy a színésznő inkább magán hagy belőle néhány részletet. Mégis érdekes, hogy ennyi ember a szívébe zárta Jane Doe karakterét.

 


Arról nem is beszélve, hogy nem régen a tudomány emberei bebizonyították, hogy bár elsőre ijesztőnek tűnhet valaki, akinek ennyi minden van a testére varrva és eléggé egészségtelennek is tűnhet, az életben pont, hogy ellenállóbbá válik az, akinek ennyi minden a bőrére van varrva!

készítők elég kreatívak voltak, pedig csupán a bemutató előtt tíz nappal kapták meg feladatukat, melyben az egyetlen kikötés az volt, hogy Kurt Weller (Sullivan Stapleton) neve és egy vonalkód mindenképpen szerepeljen az ábrák között! A több mint 200 képet 18 részre osztották, így ezek szerint a sablonok szerint viszik fel őket és mint ahogyan arról már szó esett, milyen idő igényes felvinni - nagyjából hét óra - képzeljük csak el, milyen nehéz eltávolítani az aktuális festést, ami több mint egy órába telik!



„Hétfőn megrajzolják, mondjuk a nyakamon lévő tetoválásokat, bármit is viseljek, az mindig szabadon van, így az ottlévő képeknek állandóan rajtam kell lennie, azokkal élem a mindenapjaimat az egész hét folyamán. Tehát általában otthon és a forgatásokon kívül is viselem a tetkókat, így érnek a meglepetésszerű ölelések és a rajongók bátorító szavai.”- mesélte a színésznő.

Ha kíváncsi vagy, mi váltja ki ezt az együttérzést az emberekből Jane Doe-val kapcsolatban, akkor kövesd kalandjait a Rejtjelek című sorozatban minden csütörtökön 21:10-kor a Cool-on!

Forrás: Variety.com
Képek:Tumblr

 

#Sorozat Klub#rejtjelek#jaimie alexander#érdekesség#tetoválások#sullivan stapleton

Címlapról ajánljuk