Sorozat Klub

A Hazug Csajok Társaságának sztárja, Ashley Benson nem elég sovány?

Jenei BrigittaJenei Brigitta

2016. február 23. 16:01

A színésznő nemrég meglepő nyilatkozattal sokkolta a rajongóit. Bevallotta, évekig frusztrálta és gyakran sírt is amiatt, hogy túl kövérnek tartották.

A tehetséges és gyönyörű, Ashley Benson arról beszélt egy interjú során, hogy bár S-es a mérete, sokszor nem tartották elég vékonynak egy-egy szerepre. A színésznő szerint az M-es is egészséges ruhaméret.

„Nagyon sokat hallottam az elmúlt években, hogy fogynom kéne, vagy, hogy ehhez nem vagy elég vékony. Szörnyű volt, sokat sírtam is miatta, míg végül úgy döntöttem, nem hagyom magam! Azt akarják, hogy csont és bőr legyek, de én nem érezném úgy jól magam, úgyhogy köszönöm szépen, nem kérek ebből!”

Kép:Tumblr
A színésznő ennek ellenére elárulta, hogy próbál egészségesen élni, odafigyel arra, hogy mit eszik és rendszeresen mozog is.
 
„Nem akarok 20 kilót fogyni, mert nincs rá szükségem, de élvezem a mozgást. Általában 1 órán át Pilateszezek háromszor egy héten, vagy szeretek bokszolni is, amit nagyjából két-három alkalommal teszek. Megtehetném, hogy szabadidőmben ne csináljak semmit, de úgy nem érezném jól magam. Gwyneth Paltrow az egészséges élet minta képe. Gyönyörű, és az alakja is csodás még mindig, pedig gyerekei vannak. Néha csak nézegetem a képeit a könyvében és máris jobban leszek.”- nyilatkozta.

Fontosnak tartja kihangsúlyozni, hogy ne másokhoz akarjunk hasonlítani, hanem próbáljuk meg, magunkat elfogadni. Ne azt figyeljük, ki milyen vékony vagy, hogy valakinek mennyire tökéletes a bőre.



Éppen ezért gyakran tesz fel Instagram oldalára is olyan képeket, amin jól látszik, hogy ő sem tökéletes. Valamint barátnőjével és egyben kolléganőjével Shay Mitchell-el YouTube csatornát is indítottak, ahol többek között hasonló problémák megoldásában segítenek rajongóiknak.

Képek:Tumblr

A sors furcsa fintora, hogy Benson eddigi leghíresebb szerepe is egy olyan fiatal lány, akinek hasonló problémákkal kell megküzdenie. Hanna Marin karaktere egy túlsúlyos tini, aki figyelemre és népszerűségre vágyik, azonban egyik legjobb barátnője árnyékában kénytelen élni, aki sokszor bántja is súlyproblémáival. Ahogy az az efféle történeteknél lenni szokott a lány végül lefogy, és megkapja az áhított figyelmet.  A színésznő egyébként szereti hangoztatni, mennyire elfogadná sorozatbeli karakterének ruhatárát.
 
Ha érdekel milyen izgalmakat él még át a dögös szőkeség karaktere,Hanna a Hazug Csajok Társaságában, kövessétek figyelemmel az RTL II műsorát!
 
Forrás: E Online
#Sorozat Klub#ashley benson#pretty little liars#hazug csajok társasága#alak#forma#túlsúly

Címlapról ajánljuk