Műsorújság
RTL Most

Shay Mitchell a Csinos Kis Hazudozó titkai, már nem is igazán titkok?

Úgy tűnik, Shay Mitchell-t nem tántorítja el a Hazug Csajok Társaságában alakított szerepe, attól, hogy valódi közösségi médiafüggő / internetceleb legyen. Bár a sorozatban Emily Fields már megjárta a poklot köszönhetően a modern technikának és az azon való zaklatásnak, Shay magánéletének minden percét végig követhetjük, a különböző közösségi oldalakon.
De ne szaladjunk ennyire előre, nézzünk néhány érdekességet a színésznőről!


1.  Micsoda név: A szépséges színésznőnek nem csak a külseje különleges, a neve is, bár a Shay csak művésznév, a valód neve Shannon Ashley s ezek kereszteződéséből alakította ki felvett nevét.

2.  Szépséges Pocahontas: Mint már említettük a színésznőnek igencsak egzotikus a külseje, és hát miért is ne lenne az egy fillipínó anyával és egy ír/skót édesapával.  Ha pedig a családjánál tartunk, Shay-nek van egy öccse Sean, aki a Redrick Sultan nevű indie zenekarban dobol.

Kép:Instagram


3.  A kezdetek: Eredetileg táncosnak készült, 5 éves korától táncolt, majd tinédzserkorától modellkedett, több reklámban is szerepelt, végül pedig a színészetnél kötött ki.

Kép:Instagram
 4.  Ki, kicsoda? Valószínűleg kevesen tudják, hogy az RTLII-n is futó Hazug Csajok Társaságának szereplőválogatásakor, Spencer Hastings megformálására pályázott, azonban a készítők sokkal alkalmasabbnak találták Emily Fields szerepére.


Kép:Instagram
 


5.  Magánélet: Míg Shay karaktere a sorozatban leszbikus, addig a történet alapjául szolgáló könyvben biszexuális, a színésznő pedig a valóéletben a férfiszíveket töri össze, bár jelenleg szingli.

6.  R'n'B Queen:  Beyonce és J.Lo nagy rajongója, (a barátai éppen ezért a Shay Lo becenevet aggatták rá) sajnos az ő klipjeikben még nem, de Sean Paul - Hold My Hand című számának videó klipjében már láthattuk.

7.  Félelmei: Retteg a horror filmektől és a bohócoktól.

8.  Nem ér! A kedvencei a gyorskaják és a pizza.
 

Kép:Instagram
9.  Shay a világutazó: Imád utazgatni, majdnem egy évig élt Bangkokban, és azt nyilatkozta, számára az igazi kikapcsolódást a természet nyújtja. Egyébként egy műsort is készített, melyben a világ legegzotikusabb helyeit mutatta be!Képek: Instagram
 


10.  Függőség: Egyik legjobb barátnője a Hazug Csajok Társaságából ismert Ashley Benson, akivel közös videóblogot indítottak Shay Buttah Ash Benzo néven. Később Shay saját Youtube csatornába kezdett. Itt recepteket, szépség praktikákat, és még sok mindent megoszt rajongóival. Sőt, gazi Instagram sztár, több millió követővel. Emellett mi is bepillanthatunk élete bármely pillanatába, a Twitteren, Tumblren, valamint a Snapchaten keresztül.

Képek:InstagramAkik pedig végig csekkolták a színésznő adatlapjait, továbbra is nyomon követhetik a Hazug Csajok Társaságában, sorozatbeli karakterének, Emily életének alakulását az RTLII-n!

Hasonló videók

  • Egy új igazságosztó bukkan fel Star City-ben, aki kegyetlenül és válogatás nélkül végez a bűnözőkkel. Így Olivernek már nemcsak a Prométheusz jelentette fenyegetéssel kell szembenéznie, de az új sorozatgyilkossal is fel kell vennie a harcot. Thea meggyőzi Lance-t, hogy menjen elvonókúrára, főleg, miután Prométheusz egyik dobócsillagát az ő lakásán találták meg.

  • Amikor az amerikai-kanadai határon vet partra a folyó néhány emberi testrészt, Brennan-nek egy kanadai kollégájával kell együtt dolgoznia a hivatalos nyomozás során. A dolgot megnehezíti, hogy Brennan korábban meglehetősen érzéketlenül nyilatkozott Dr.Fillmore szakértelméről.

  • Jane, Weller és Clem Berlinbe mennek, hogy kiszabadítsa Averyt – aki Berlinben már találkozott Romannel is. Patterson rájön, hogy egy hacker az applikációja révén tör be más emberek magánéletébe, ezért a csapat Boston és Suska segítségére számít.

  • Ben Farland tizenhét évesen került börtönbe lánytestvére meggyilkolásáért. Amikor 12 évvel később Ben kiszabadul, hazatér otthonába, hidegvérrel leszúrja nagyapját, majd túszul ejti fiatal unokahúgát és unokaöccsét. A viselkedéselemzők versenyt futnak az idővel, hogy a gyerekeket megmentsék.

  • Fiatal nők babának öltöztetett holttestei bukkannak fel a tömegközlekedési járműveken és Jane-nek és Maurának kell felderítenie a rejtélyes esetet. Angela új ötleteket valósít meg a kávézóban. Jane egyre többet tud meg arról, hogy Casey hogyan sérült meg.

  • Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

  • A csapat Wellerék lakásából mozgatja a szálakat, és egyre közelebb kerül a rejtélyes Van Gogh-oz. A gyanakvó Hirst közben villásreggelire invitálja Reade-et és Zapatát, akik igyekeznek fenntartani a látszatot.

  • Halloween estéjén összevert, alultáplált kisfiúra bukkan a San Diegó-i rendőrség. A gyermek pontosan egy éve, halloween estéjén tűnt el. Még aznap este egy jelmezes emberrabló foglyul ejt egy gyereket. A csoport haladéktalanul San Diegóba utazik, hogy megtalálja, kiszabadítsa a kisfiút.

Legnézettebb videók