Műsorújság
RTL Most

Shay Mitchell a Csinos Kis Hazudozó titkai, már nem is igazán titkok?

Úgy tűnik, Shay Mitchell-t nem tántorítja el a Hazug Csajok Társaságában alakított szerepe, attól, hogy valódi közösségi médiafüggő / internetceleb legyen. Bár a sorozatban Emily Fields már megjárta a poklot köszönhetően a modern technikának és az azon való zaklatásnak, Shay magánéletének minden percét végig követhetjük, a különböző közösségi oldalakon.
De ne szaladjunk ennyire előre, nézzünk néhány érdekességet a színésznőről!


1.  Micsoda név: A szépséges színésznőnek nem csak a külseje különleges, a neve is, bár a Shay csak művésznév, a valód neve Shannon Ashley s ezek kereszteződéséből alakította ki felvett nevét.

2.  Szépséges Pocahontas: Mint már említettük a színésznőnek igencsak egzotikus a külseje, és hát miért is ne lenne az egy fillipínó anyával és egy ír/skót édesapával.  Ha pedig a családjánál tartunk, Shay-nek van egy öccse Sean, aki a Redrick Sultan nevű indie zenekarban dobol.

Kép:Instagram


3.  A kezdetek: Eredetileg táncosnak készült, 5 éves korától táncolt, majd tinédzserkorától modellkedett, több reklámban is szerepelt, végül pedig a színészetnél kötött ki.

Kép:Instagram
 4.  Ki, kicsoda? Valószínűleg kevesen tudják, hogy az RTLII-n is futó Hazug Csajok Társaságának szereplőválogatásakor, Spencer Hastings megformálására pályázott, azonban a készítők sokkal alkalmasabbnak találták Emily Fields szerepére.


Kép:Instagram
 


5.  Magánélet: Míg Shay karaktere a sorozatban leszbikus, addig a történet alapjául szolgáló könyvben biszexuális, a színésznő pedig a valóéletben a férfiszíveket töri össze, bár jelenleg szingli.

6.  R'n'B Queen:  Beyonce és J.Lo nagy rajongója, (a barátai éppen ezért a Shay Lo becenevet aggatták rá) sajnos az ő klipjeikben még nem, de Sean Paul - Hold My Hand című számának videó klipjében már láthattuk.

7.  Félelmei: Retteg a horror filmektől és a bohócoktól.

8.  Nem ér! A kedvencei a gyorskaják és a pizza.
 

Kép:Instagram
9.  Shay a világutazó: Imád utazgatni, majdnem egy évig élt Bangkokban, és azt nyilatkozta, számára az igazi kikapcsolódást a természet nyújtja. Egyébként egy műsort is készített, melyben a világ legegzotikusabb helyeit mutatta be!Képek: Instagram
 


10.  Függőség: Egyik legjobb barátnője a Hazug Csajok Társaságából ismert Ashley Benson, akivel közös videóblogot indítottak Shay Buttah Ash Benzo néven. Később Shay saját Youtube csatornába kezdett. Itt recepteket, szépség praktikákat, és még sok mindent megoszt rajongóival. Sőt, gazi Instagram sztár, több millió követővel. Emellett mi is bepillanthatunk élete bármely pillanatába, a Twitteren, Tumblren, valamint a Snapchaten keresztül.

Képek:InstagramAkik pedig végig csekkolták a színésznő adatlapjait, továbbra is nyomon követhetik a Hazug Csajok Társaságában, sorozatbeli karakterének, Emily életének alakulását az RTLII-n!

Legnézettebb videók